e ne vidji, kafu od tebe coek ne moz popit sa onijem djavolom crnijem na sve strane dje sjedne, zuum, zuuuuuuuuum, zuuuuuuuum, a makse vise, doma odmori !
e ne vidji, kafu od tebe coek ne moz popit sa onijem djavolom crnijem na sve strane dje sjedne, zuum, zuuuuuuuuum, zuuuuuuuum, a makse vise, doma odmori !
eto ja odlucila da podjem do sarajeva za vikend i posjetim moje sestrice...prija mala promjena, bilo je lijepo vrijeme i puno ljudi na ulicama, stvarno veliki grad, guzva i dobra atmosfera, valjda zbog vremena. sjutradan me sacekali moji bajkeri u pluzine, razbudili sve zivo tamo...i ja im donijela kao suvenir najbolje cevape, i to svjeze i tople zamotala ih u kisno odijelo ...nista nije ostalo
i tako ja ove sezone zaokruzila na 9000 km
Mačka wrote:eto ja odlucila da podjem do sarajeva za vikend i posjetim moje sestrice...prija mala promjena, bilo je lijepo vrijeme i puno ljudi na ulicama, stvarno veliki grad, guzva i dobra atmosfera, valjda zbog vremena. sjutradan me sacekali moji bajkeri u pluzine, razbudili sve zivo tamo...i ja im donijela kao suvenir najbolje cevape, i to svjeze i tople zamotala ih u kisno odijelo ...nista nije ostalo
i tako ja ove sezone zaokruzila na 9000 km