odavno se nisam oglasavao, pa evo da prilike da podijelim par slika sa vama. Slike su iz ove godine, iz razlicitih perioda, slikane u blizoj okolini Komova. Uzivajte...
mnogooo dobro...
valjalo bi da mi posaljes oznaceno na mapi kuda se sve moze proci gore, da znam da planiram jer su slike i predjeli od proslog puta nevejrovatni... definitivno se mora vidjeti...
svaka cast!
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ja nisam imao pojma kako su dobra stvar ti kross motori do onog zajednickog izleta na Kapetanovo jezero..
Od tada zavidim Mracnom i Nik Goldu...A vama momci svaka cast , uzivajte..Cak ima sa vama i neko iz
moje generacije...Njemu tek svaka cast..
I nesto sto je kod nas za rubliku "vjerovali ili ne " - citao sam u nekom moto magazinu da ovi u Sloveniji , a i ostaloj Evropi
mogu u brda motorima samo na odredjena mjesta , odredjenim danima i pri tom da plate da bi vozili...
ako moze da se prepravi da su slike u blizini andrijevice , e tako hehehehehe sto cu slab sam na to ;p vidim od ex premijera je polazna tacka, i vidim sloba guberinica tu , svaka cast ekipo
kako uziva ekipa sa sjevera...svaka cast...pozdrav svima od mene.....a sto se tice eurokrema i sad ga metem kao blesav...a euroblock bolje da ne spominjem