Djordjije iz Podgorice...
Mene se svidja ovi sajt i nadam se da ce me nacerat da pocnem da vozim nesto e sam do sada ima samo zelju putu koja se javljala periodicno godinama.
Imam samo truncicu vozackog iskustva i isto tako znanja o motorima.
Od kada se registrovah evo gledam oglase...
Ocekujem savjete...
Visok sam 190 cm i imam masu kila... sta predlazete...
MenE se bash svidjeo onaj motor od NK GOLD-a... al cenim da mi je prerano... ili nije:) ili jeste (finansijski:))
nekad mi se svidjao onaj yamaha buldog al to mi je malo... Honda africa twin... sto znam...
mozda skuter za pocetak? vidjeh u vijesti beverly 250i 2007 5800 km 3000eurica
Unaprijed hvala
i da, zadrzavam ovaj nick
Jopet ja
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Re: Jopet ja
Ajd sasrećom... 
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Odlicno!
Jos jednom dobro dosao!
Imas li ikakvih iskustava sa motorima?
Ja mislim da je f650gs koji prodaje NikGold odlican za pocetnike, samo ako si iole stalozen i imas samokontrole. A sto se tice Beverlyja, i sa njega se mozes slupati, samo ako si dovoljno uporan
Ne znam koliko si visok i tezak ali Kopljas koji vozi F650GS ima 197cm i oko 130kg, i sasvim solidno mu lezi.
Napisi nesto vise, pa cemo da vidimo sto je dobra opcija za tebe.
Jos jednom dobro dosao!
Imas li ikakvih iskustava sa motorima?
Ja mislim da je f650gs koji prodaje NikGold odlican za pocetnike, samo ako si iole stalozen i imas samokontrole. A sto se tice Beverlyja, i sa njega se mozes slupati, samo ako si dovoljno uporan
Ne znam koliko si visok i tezak ali Kopljas koji vozi F650GS ima 197cm i oko 130kg, i sasvim solidno mu lezi.
Napisi nesto vise, pa cemo da vidimo sto je dobra opcija za tebe.
I kad stojim tesko me pratiti...
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Mislim da je svima jasno sto bih ti ja predlozio
kad je u pitanju kupovina motora
Od svega sto si nabrojao, ta Africa mi je mnogo intrensantna, mnogo.
A sto se tice snage, ne birini. Direktor ti je dobro rekai, mos se i sa 50 kuba ... samo ako si dovoljno uporan!
Jedno je najbitnije, cim prije na motor, pa sto vise voznje i onda sve dodje na svoje mjesto, i sta bi vozio i kako bi vozio i koliko.
E onda ces znati koji je pravi motor za tebe. Ovako na pocetku, svi ti mi nesto pricamo iz nasih licnih iskustava,
ali do prave stvari ces sam doci.
Imam jednog prijatelja koji im beverly. Prije godinu dana ga je uzeo, i naravno ja ga stalno zezao. Kad ces vise motor da kupis a ne "to".
On se "pravdao" sa tim da je njemu potreban za grad i da mu je sasvim dovoljno za sve sto njemu treba i ...
Juce je dosao kod mene sav odusevljen jer je vozio Hondu Shadow. Saltanje! Uopste mu ne smeta. Sav je srecan.
I kaze da je idealan za kroz grad
Tako da ce ti se to sve samo kasti, sto bi rekli, samo se treba nakaniti i probati.
Od svega sto si nabrojao, ta Africa mi je mnogo intrensantna, mnogo.
A sto se tice snage, ne birini. Direktor ti je dobro rekai, mos se i sa 50 kuba ... samo ako si dovoljno uporan!
Jedno je najbitnije, cim prije na motor, pa sto vise voznje i onda sve dodje na svoje mjesto, i sta bi vozio i kako bi vozio i koliko.
E onda ces znati koji je pravi motor za tebe. Ovako na pocetku, svi ti mi nesto pricamo iz nasih licnih iskustava,
ali do prave stvari ces sam doci.
Imam jednog prijatelja koji im beverly. Prije godinu dana ga je uzeo, i naravno ja ga stalno zezao. Kad ces vise motor da kupis a ne "to".
On se "pravdao" sa tim da je njemu potreban za grad i da mu je sasvim dovoljno za sve sto njemu treba i ...
Juce je dosao kod mene sav odusevljen jer je vozio Hondu Shadow. Saltanje! Uopste mu ne smeta. Sav je srecan.
I kaze da je idealan za kroz grad
Tako da ce ti se to sve samo kasti, sto bi rekli, samo se treba nakaniti i probati.
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Imamo i poznanika kojima je BMW HP2 idealan za autoput, i to brzine, 170-180km/h...
Veli, malo samo dok ga spocetka razvali vjetar, posle mu je svejedno!

Veli, malo samo dok ga spocetka razvali vjetar, posle mu je svejedno!
I kad stojim tesko me pratiti...
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Dva tocka i da nije na pedale je sasvim dovoljno za pocetak a ostalo ce doc samo po sebe
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima