Trebinje,manastir TVRDOS..nekih 200km

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Trebinje,manastir TVRDOS..nekih 200km

Post by LION »

i bi to jedna lagana voznjica sa zenom od nekih 200km.krenuli smo ujutro oko 8 i nazad bili oko 16.vrijeme odlicno...toliko toplo da su se skidale postave sa jakni i gaca...odlicno.put vecina vas zna...vise nego dobar.lagana setnja po trebinju,jedan dobar rucak/mora se i to/ :D :D da se napune baterije i pravac manastir TVRDOS.ko nije bio predlazem mu da ga obidje kad ga put nanese...mene je odusevio,mada su ovih dana neki veci poduhvati na manastiru i njegovoj okolini/restauracije i popravak mosta i nekih kamenih zidina/.oko 14 smo krenuli nazad...i to je to.e,umalo da zaboravim,mada znate vi mene,obilazak i kompletna voznja je bila naravno motorom.nazalost bicete uskraceni za par slika jer ih ja neumijem stavit...nesto mi ovo brate mnogo komplikovano. ;) :mrgreen: pozdrav svima.
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Re: Trebinje,manastir TVRDOS..nekih 200km

Post by fat boy »

Bravo lave, odlična vožnjica, taman za ove dane koji znaju da "prevare" ;) ali ne reče najvažnije u cijeloj vožnji, đe se dobro jede u Trebinje osim Tarane, Ribnjaka i Moskog ??? :mrgreen:
A da je komplikovano postavit slike, jeste vala, barem nama matorima :whistle:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Trebinje,manastir TVRDOS..nekih 200km

Post by LION »

e,vjeruj brate da neznam kako se zvao lokal,ali sam se u svakom slucaju dobro nakrpio :mrgreen:
Post Reply