Ovo je moj novi motorcikl
Ali to je da kažem manje bitno u ovom topiku a više je bitno to da ga je lako bilo kupit kad imaš brata motoristu moderno brata bajkera.
Elem, već odavno gledam i tražim da kupim Suzuki DR 350 i jake im cijene , naleti po koji za manje novce al prođe odma.Tako 8 aprila na avto.net izađe oglas za DRa , motor 96 god, na slikama u fabričkom stanju ali malo malo više km na satu- 67000km. Opet milije mi tako nego da piše 18000 i da znam da to nije realno. Čujem se ja sa čovjekom odma razumijemo se po malo ali znam kako svi gledaju na nas i rekoh mora ga zvat neko iz Slovenije da bi zvučalo ozbiljno i da ga ne proda dok ja dođem. Na forumu imamo dosta ljudi iz SLO neke sam već kontaktirao i odlučim da se povežem sa Ni3ous-om -Romanom. Roman se odmah čuo sa vlasnikom pa samnom i rekao mi da mu zvuči ok. Ja rekoh ako je tako palim auto i dolazim, na što mi čovjek odgovara sačekaj malo da pođem da ga pogledam ipak ima prevara i u EU. Đe da cimam čovjeka , zahvaljujem mu se riječima da ne dolazi u obzir da se cima zbog mene 200 km na što slijedi njegov odgovor DA JE IPAK PUUUNO MANJE 200KM OD 1800 koliko meni treba tamo i amo. I još se izvinjava što ne može poći u subotu nego tek u nedelju ali se nada da neće proći. Dođe i nedelja, oko 5 popodne zvoni telefon -ćao Janko Roman je upravo sam na tvom motoru i meni je ovo sasvim ok i cijenu sam ti malo spustio. TOOOO BRATEEE dolazim vidimo se sutraaaa.
Izbacih zadnje sjedište iz auta, uzeh španere, spakovah se, napunih goriva, pozajmih navigaciju krenuh ali nemam zeleni karton a nedelja je popodne, naravno Sinka iz Montenegro osiguranja drugarski po zna koji put zavrašava posao i gas. Pravac auto put u HR i vožnja uz par piš pauza i sipanaja goriva. Nešto prije 5 sam bio na Bledu. U 7 šaljem poruku vlasniku( koga sam probudio) , nalazimo se u 7 ipo . Čovjek dovodi motor, gledam ga to je to. Kaže probaj ga eee da ste mu viđeli facu kad sam rekao neću jer ga je Roman već probao . Brzo završavamo papire , plaćanje i pravac Ljubljana đe me čeka Roman. Bratski se izljubismo, čovjek insistira da ostanem da noćim i budem njegov gost. HVALA BRATE ROMANE DRUŽIĆEMO SE U CG KAD DOĐEŠ ali ja sutra moram biti na poslu.Gas svraćam u zagreb da pokupim nešto i kući sam bio oko 12 . Suma sumare 1830 km.
EEE i prilikom carinjenja sam morao opet iscimat Romana a i Rokija(o kome ću isto jednu zahvalnu knjigu napisat) jer gle čuda carinik nije imao katalog pa je na mobile .de našao najeftiniji dr 350 96god za 1800e i htio toliko da mi stavi cijenu ali su dvojica pomenutih postavili lažni oglas u roku odmah i spasili me bijede
TAKO DA JOŠ JEDNOM HVALA DOBRI LJUDI I DOBRO VAM SE VRAĆALO a i ja tako budem umio