Vala ovaj junak glupo pade.Ipak mislim da je imao izlaz da je malo nagao motor bez obzira na ono grebanje...nego se ufrcio i :
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/ ... -15643.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekako glup pad!!!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Re: Nekako glup pad!!!
Glupo da 'ebe oca... Mada lako je pricat' iz fotelje, ali realno mogao je lagano proc' i da je brze isao...
- Madza
- NLB Moderator
I to sto kazes,sa tribina svima se cini da umiju da igraju fudbal 
- Madza
- NLB Moderator
Ja sam imao X situacija na R1 pa nikad nista i to gorih od ove...zato i kazem da je glupo nekako.Mada ima i srece u svemu tome.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Ihaaa ufrchio se ovaj dobro bio kad mu je zagrebalo, tacno se vidi neiskustvo.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Pos.a se u onaj motor.A ima dosta snimaka na onu krivinu dje padaju,i to sve dobri motori
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
mozete da pricate sto ocete, ali on uopste nije isao sporo za ovu krivinu. a cim ga je malo izbacilo iz putanje, nije mogao nikako da ga vrati na put kad je imao jos 2 metra dok ne padne!
Samo polako, puni gas.
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Potpisujem...veleGR wrote:mozete da pricate sto ocete, ali on uopste nije isao sporo za ovu krivinu. a cim ga je malo izbacilo iz putanje, nije mogao nikako da ga vrati na put kad je imao jos 2 metra dok ne padne!
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
takodje potpisujem....izgleda da je gluppad...ali imeni se dosta puta desavalo kad te izbaci iz putanje da se pogubim...i samo te inercija vuce vani...ali tada treba malo jos zalegnut ili kontra upravljanje ivratit ga u polozaj...alijbg psiha i strah su cudo....Markenzi Pg wrote:Potpisujem...veleGR wrote:mozete da pricate sto ocete, ali on uopste nije isao sporo za ovu krivinu. a cim ga je malo izbacilo iz putanje, nije mogao nikako da ga vrati na put kad je imao jos 2 metra dok ne padne!
ne pozelio ja nikome da proba to izlecanje
- Madza
- NLB Moderator
E to ja kazem,da se malo sabrao i da ga je opet obalio uz blago kocenje mogao je ovo izbjec...ili da je kocio pud sljunka kad je vec krenuo po svaku cijenu.
Ne znam desavalo mi se slicno pa sam uspijevao da izadjem citav,i to kroz platije dje jos gore!
Ne znam desavalo mi se slicno pa sam uspijevao da izadjem citav,i to kroz platije dje jos gore!