Mala pomoc...
- fukara
- Biker wannabe

- Vozim: Piaggio Beverly 200 na klocne :(
Mala pomoc...
Da odmah iznesem situaciju, dokumenta o polozenoj A kategoriji sam predao 5 maja i na papiru izdatom od strane mupa mi je naglaseno da dodjem 25 za novu vozacku. Sad vidim da sam trazio djavola, vozeci motor jer jbg pojenta svega mi je bila da to cinim i da ga koristim kao glavno prevozno sredstvo. Naime po zaustavljanju od strane motorizovanog drota , bio sam prinudjen da podjem na cuvenu poljanu kod zetatransa i predam svoj motor. Tamo su mi rekli da cu ga lako uzeti ali tu nastaju problemi, vise ne moze kao prije da vozilo preuzme bilo ko sa polozenom A kategorijom nego samo vlasnik tj osoba na koju se vodi motor s tim da ne pomaze ni punomocje a kako saznah ni kupoprodajni ugovor. To su mi saopstili danas posto sam juce i danas do podneva proveo trceci da poguram vozacku jer sam dobijao obecanje od istih ranika mupa da cu uspjeti da uzmem motor ako zavrsim vozacku sto se nije desilo. Momak na koga se vodi motor zivi u baru, nemam obraza da ga uvlacim u sve ovo, pa da pitam ovdje da li postoji neko ovdje da mi pomogne bio bih mu do neba zahvalan, jer znam da samo treba da to treba malo pogura i bilo bi gotovo ali ja iskreno nemam nikoga. Ako postoji pisi te, ja sad do utorka ili dalje se moram nadati da nece biti kisa jer ceradu za motorce ne nabavih. 
Beskontaktne (pristup karticom) Brave za Hotele, Apartmane, Ormarice...
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Re: Mala pomoc...
Cak i ako zavrsis tu vozacku, kako mislis da podignes motor ako se ne vodi na tebe?Pod uslovom da je tacno to sto su ti rekli. Cisto sumnjam da kupoprodajni ugovor nije validan dokaz o vlasnistvu. Zanima me ko ti je dao tu informaciju? Policija ili radnik neke druge sluzbe.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- fukara
- Biker wannabe

Obecanje da cu izvaditi uz moju vozacku mi je dalo lice iz mupa sa saltera, ja sam uspio da uzmem juce vozacku i posao sam kod njega medjutim tad sam obavjesten da mi to nece komandir ili nacelnik ne znam vec koji tamo potpisati tako da su me odradili lijepo. Sad za kupoprodajni ugovor sam zamolio da mi se raspita dezurni policajac i od njega sam dobio inf da mora licno i da ne vazi ugovor. Ako mozes to mi provjeri, bilo bi mi mnogo lakse da napravim ugovor sa vlasnikom!
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Uveliko se priča da se od 1. se ukuda porez prilikom prevoda vlasništva pa prevedi , jedino je zahebano što do tad ima 10 dana a tebi je motor na odmoru
+1389+
- fukara
- Biker wannabe

Cuo sam i ja za to zato sam mislio da sacekam inace bi ga po kupovini preveo. I registracija mu brzo istice e jbg sta da se radi sad.
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Ja Da sam Bio Na tvoje Mjesto Upalio bih Auto I doveo Momka Do Pg....I Kraj priche.
Imao bi Neki slodan Dan Sigurno u 10dana.
Imao bi Neki slodan Dan Sigurno u 10dana.
- fukara
- Biker wannabe

A tako ce bit, nego eto ako moze to sa ugovorom da zavrsi stvar onda bih tako zavrsio sve!
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476
-
Rolling Stoner
- Stoper

- Vozim: Trenutno nista
Ja sam isao u Budvu da izvadim motor momku kojem sam ga prodao,nije mi bilo tesko.Zovi ga,nemas sta da izgubis.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Ja sam moj izvadio iz zice prije neki dan i ta prica sto su ti rekli da mora vlasnik licno - machku o rep, drug ga je za mene podigao
sa polozenom A kategorijom a prije toga sam ja jednom drugu isto motor izvadio iz zice a da se pritom nije motor vodio na njega.
Uzmi tu vozacku i kad je budes uzeo podji tamo kod njih i trazi da ti ga vrate, kopiraj vozachku i ponesi kopiju na salter.
Jedno mogu da te kazne mjesec dana zbog voznje bez vozacke da ti stoji tamo a na kraju ti ga moraju dat sa vozackom
jer ti nije oduzeta!
Imas od mog motora ceradu sto sam ostavio tamo kad sam ga odpakovao, eno ti je preko puta kucice na onaj drugi plac odma na pocetku,
extra cerada da ga zapakujes kao bombonicu
sa polozenom A kategorijom a prije toga sam ja jednom drugu isto motor izvadio iz zice a da se pritom nije motor vodio na njega.
Uzmi tu vozacku i kad je budes uzeo podji tamo kod njih i trazi da ti ga vrate, kopiraj vozachku i ponesi kopiju na salter.
Jedno mogu da te kazne mjesec dana zbog voznje bez vozacke da ti stoji tamo a na kraju ti ga moraju dat sa vozackom
jer ti nije oduzeta!
Imas od mog motora ceradu sto sam ostavio tamo kad sam ga odpakovao, eno ti je preko puta kucice na onaj drugi plac odma na pocetku,
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- fukara
- Biker wannabe

Lavlje-Srce wrote:Ja sam moj izvadio iz zice prije neki dan i ta prica sto su ti rekli da mora vlasnik licno - machku o rep, drug ga je za mene podigao
jer ti nije oduzeta!
Uzeo sam ja novu vozacku sa upisanom kategorijom, kopirao je ponio na salter i odatle me odjeb... a isti su mi rekli da to mogu zavrsiti tako. Ma ni oni sami ne znaju sto treba a kako cemo mi ostali koji moraju da se povinuju volji (trenutnom raspolozenju) nekog glavonje koji tumaci kroji i izvrsava zakon po svom nahodjenju. Pogrjesio jesam to priznajem ali ovakavo ponasanje dovodi me do ludila, a sta mogu (malo rukah malena i snaga) mada snaga nije ali ne smijem jos kakvu muku na sebe nagoniti a rado bih sa nekima ... uh
Darko 069-151-476
Darko 069-151-476