Zlatibore pitaj Taru :)...

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Zlatibore pitaj Taru :)...

Post by Ivan Grozni »

Ljubomorni na cinjenicu da je brat, Bruce LeeM, proslog vikenda voznjom do Njegusa ispunio godisnju kvotu i sto je usput oborio server facebook-a kolicinom fotografija nacinjenim tom prilikom :lol: , trojica odvaznih se odlucise da mu pariraju.
Dakle, ruta je bila BR(nekima CT)-PG-NK-Scepan Polje-Gorazde-Visegrad-Mokra Gora-Zlatibor-Pljevlja-Zabljak-NK i razlaz. Predjeno 706km. Slike koje postavljam ne prenose ni djelic atmosfere koja je vladala tokom puta, jer smo se bas malo zadrzavali i mlooogo vozili.

Da ne duzim vise, evo slika
Image

Image

Image

Image

Sa srdacnim domacinima u Visegradu, clanovima njihovog moto-kluba
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Sve u svemu, prelijepi predjeli, mnoooogo dobra voznja, preporuka svima, uz jednu sugestiju da se ovo ipak podijeli na 2-3 dana, jer stvarno ima puno toga lijepoga da se vidi.
I za kraj, veliko hvala kolegama i sapatnicima djodji i slavku.pejovicu sto se svojski potrudise da ja ne ostanem bez posla ;) , jer bijah u cajtnotu sa vremenom, pa smo morali svojski pritisnut od Pljevalja na ovamo, kako bih na vrijeme stigao na posao.

Toliko od mene.
Pozdrav svima.
Last edited by Ivan Grozni on 15 Jul 2011 15:19, edited 2 times in total.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Zlatibore pitaj Taru :)...

Post by DrMracni »

zestoka dnevna tura imenjace!
bravo ekipo!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Junacki...
Bravo
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

706 km jednodnevna tura uhhh...MUDATO!

To je ono sto ja ljudima pricam kad me pitaju :
"koliko mozes sa motorom u jednom danu da predjes odprilike"?
Odgovor je: Zavisi od rute i ekipe! Prvo od rute dje idem, jer ako je nesto novo, lijepo i novo, samo te nosi
da prosto gazis kilometre kao djavo ne osjecajuci umor...A sa dobrom ekipom uzivas u svakakvim pogledima, druzenju...

Ali zato kad dodjes kuci, tusiranje i vidimo se za jedno 12 sati :D.

Extra!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Alal vjera! :clap: Još malo pa da konkurišete za Iron Butt sertifikat ;)
The Stig i ja dogovarasmo neki dan vrlo sličnu turu (Trebinje umjesto Šćepan Polja) i zaključismo da je opuč odraditi to u jednom danu... Svaka čast, imate se čim pofalit ;)
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Evo da se i ja upisem.

Prvo, u koliko se zateknete u Visegrad, a hocete dobro da jedete za male pare (u odnosu na CG), i da vas pored svega toga ugosti kolega na motorciklu, onda je dolje navedena pizzeria mjesto u koje se mora svrratiti. Prvo, osjecali smo se kao kod kuce, drugo hrana je bila odlicna i naravno vlasnik je svo vrijeme boravio s nama i istinski se potrudio da sve bude i vise nego dobro.

Drugo, sto se rute tice, zaista je fenomenalna. U svoj kilometrazi usudicu se da kazem da je dionica PG-NK malo jednolicna i parce puta poslije Scepan Polja sa Bosanske strane, sve ostalo je zaista odlicno. Od djelova puta sa brzim i sirokim zavojima, pa do djelova sa nesto sporijim i ostrijim zavojima, sve imate. Takodje put je poprilicno rasterecen, nama u opste nije bilo guzve, cak sto vise. Cak i parce puta od Zlatibora prema CG bilo vise nego OK sto se tice gustine saobracaja.
Predpostavljam da bi ova tura bila idealna sa spavanjem u Drvengradu, docim za moj ukus ovo je mozda i bolja varijanta :)

Grozni i Slavko, kad goj ojte opet :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

...da i ja nesto malo dodam, prvo ekipa za putovanje je bila prava, vrijeme malo vruce ali nekako nam je lako palo... mene je ovo prva voznja duza od 350 km i to kada sam prolazio rastezao sam od ujutro do navece... Lagao bih kad bih rekao da bilo lako (pogotovo kada je pao mrak od danilovgrada do pg i kasnije do CT) ali toliko je opusteno bilo i zadovoljstvo pratiti Tigera djodjinog, bez tenzije i neke posebne zurbe...
Malo informacija>
-U Drven/ gradu primaju svaku valutu, marke bosanske, eure, sto god samo da su novci....
-Bajkeri iz Visegrada preporucuju neki novi put koji je jos bolji novi asfalt, sirok, kazu da je izmisljen za voznju, naime kada krenete ka Srbiji umjesto na odvajanje za mokru goru idete desno umjesto lijevo...
-Ako sipate gorivo u Pluzine imacete savim dovoljno do Pljevalja... :D
...inace krenuo sam na put sa problematicnom prednjom gumom koja vec danima dusi al' nikako da ustanove sto je navodno dusi izmedju gume i felme cak sam je u pg i premontirao i kao dobro je sad i opet popusti, pa sam trebao da odlozim put ali kaze majstor cuveno (dobro ti je to sad) i stvarno juce citavim putem sve ok, dok kada sam jutros viidio kawu sa potpuno izdusenom gumom... Naravno ovoga puta smo nasli ekser ali pod uglom i stvarno se jedva vidio ali valjda ovolika voznja ga je razmrdala pa se pokazao (vec sam bio poceo da sirim ruzne rijeci o Dunlopu kao proizvodjacu guma) :D

p.s. Samo sam cekao da postavis slike Ivane da pokazem dje sam bio i sto sam cinio.... pa djodja da se organizujem, Ivan neka spremi zamjenu ako budemo kasnili i da pravimo plan... :P
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Bravo momci, jako jako lijepo...

Predlazem da otvorimo pravi izazov na forumu. Ko ce vise kilometara da napravi u jednom danu...
Za sada je ova ekipa u vodjstvu. Ima neki momak koji je, mislim po Podgorici, vozio citav dan (i noc), kako bi ujutro motor bio spreman za prvi servis na 1000 kilometara. Ako je medju nama, neka se javi, preuzece prvo mjesto... :mrgreen:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Gasho wrote:Bravo momci, jako jako lijepo...

Predlazem da otvorimo pravi izazov na forumu. Ko ce vise kilometara da napravi u jednom danu...
Za sada je ova ekipa u vodjstvu. Ima neki momak koji je, mislim po Podgorici, vozio citav dan (i noc), kako bi ujutro motor bio spreman za prvi servis na 1000 kilometara. Ako je medju nama, neka se javi, preuzece prvo mjesto... :mrgreen:
Daleko smo mi od pehara, vece kilometraze su se prelazile u jednom danu. Evo prvi drug Wulfy je prelazio preko tisucu za dan, DOCIM gore navedenom kolegi ja cu prvi da apelujem da se preda pehar NLB Iron Prkno ako je zaista presao 1000km za jedan dan vozeci se kroz PG. Svaka mu cast i to zaista mislim.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Samo nisam siguran koji je grad, ostalo je sigurno tacno...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Post Reply