planning na vrijeme, informacije iskusnih

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

planning na vrijeme, informacije iskusnih

Post by sparco »

e tako dodje dan da ja sjedoh opet na motor, i sad vec crkavam da nadoknadim izgubljeno, vrijeme pikirano proljece, april , maj , minimalno 20 dana , tura vec odabrana, samo da se prep odradi motora, nekim sitnicama bice sve na vrijeme
ruta je sledece
bar - bari trjaket i onda uz obalu italije sve do sjevera posjeta svim bitnim faktorima automobilizma i selima , dakle muzeji i fabrike
ferrari, lamborghini, lancia, alfa , onda se produzava na nirburgring , vozi jedan dan, ide se do berlina i pored stutgartha posjeta muzeju porschea, i nazad preko paso stelvia , hrvatske doma

e sad ko je isao slicnim putevima, dionicama, dje i na sta obratiti paznju, tips and tricks, smjestaji, mislio sam spartanski odlazak satori i moteli formule 1 dje ih ima nausput

koji su kontakti klubova i bajkera usput da znam ako se nesto desi da zovem i slicno ? jer ja do sad sam sve radio glavom u zid krenem pa dje zavrsim sam i ka budala
sad vec zelim ozbiljan put i zezanje nausput ?
risk,is what makes life worth living.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: planning na vrijeme, informacije iskusnih

Post by NikGold »

Prvo podigni motor jer je prenizak da bi mogao na brod da se popne :mrgreen:
+1389+
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

ha ha ha , jes pa da mi izgleda ka tvoji motorini, i onda umjesto bandit napisem suzuki goat 1200 ;) ajde neka sprdnja ozbiljan sam idem na put trebaju mi tips and tricks ili koja mjesta usput vidjeti
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

valjda su im ciste ceste , s toga se ne merem racunat, zimus po alpima pa nidje kap snijega na ceste
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

sparco wrote:valjda su im ciste ceste , s toga se ne merem racunat, zimus po alpima pa nidje kap snijega na ceste
Jesu čiste, što jes jes, ali znaju da zalede pa bi ti jedna vreca soli dobro došla ( ašov naravno uzimas , tattoo ti je vec reka )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

vi se odje sprdate sad samnom, dobro da znam , zvacete da platim to pivo, pa cu rec ne mogu zatrpan sam snijegom zao mi je
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Ja sam bio u Alpe par puta a juce sam se vratio sa duze ture. Sto se tice Alpa tamo mozes naci smjestaj privatno. Znaci kod ljudi koji se bave izdavanjem kao mi na primorju.Cijena oko 25 eura po osobi. A sad a April, Maj tesko da ces proc preko Passo dello Stelvio jer je u to vrijeme tamo 2m snijega. Taj put se otvara tek negdje sredinom Juna. Generalno za cijele Alpe ako ces bas da ih vidis nemas sto trazit prije 15 Juna.
A sto se tice drugih destinacija ja sam koristio booking.com i tu uvjek mozes nac smjestaj za pristojnu cijenu. Obrati paznju na cijene auto puta u Italiji jer nisu male, ja sam za 350km platio 34 eura. Isto tako gorivo je znatno skuple nego kod nas od 1.6, 1.7 eura za litar. Sto se tice motora tu samo 100% ispravan da bude, ja kad idem na duzi put nosim nesto malo alata koji dodje uz motor i jos po nesto. Neku izolir traku, par vezica, noz. I iz navike sam kupio univeralne zamjenske sajle za gas i kvacilo ako ne daj boze nedje koja pukne. Isto nosim cepove za krplenje guma. Za sad nisam imao ni jedan jedini problem sa motorom ali nikad se ne zna.Ako nemas dobre cizme ili rukavice a pada kisa kese za smece i malo trake dobro spasavaju situaciju...
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

e to mi treba , dakle nemam rasta raditi prije juna, boki bd veliko hvala
za booking znam redovno ga koristim kao i za cijene putarina i goriva jer sam mnogo putovao u zadnjem periodu kroz eu al kolima nazalost
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

nemoj toliko da si siguran. Iz mog iskustva booking je naj jeftiniji. Primjer, sad kad sam bio na put nisam u Nici rezervisao nista samo sam gledao preko bookinga hotele naso sam jedan za 50 eura noc za 2 osobe. Kad sam doso tamo odem u taj hotel Cijena za dvoje 65 eura.Ja se prikacim na internet rezervisem preko bookinga i sve to u holu hotela i dobijem sobu za 50 eura.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

i meni se slicno desavalo, pogotov su super kad ne naplacuju vise, niti uzimaju rezervaciju na kartici, to sad samo radi hotel za pogodjenu cijenu na bookingu
Post Reply