Preuzeto sa drugog foruma

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Preuzeto sa drugog foruma

Post by NikGold »

Uvod:
Vozim,nije da ne vozim.I to dovoljno godina…Al nije mi dovoljno,ocu I ja da budem pravi bajker!Al kako!
Gledam oko sebe –svi voze I gde god odu to je avantura.A moje voznje nekako kilave ,proste ,medijski neobelezene….I onda odlucim.Pun gas…
Razrada:
Prodadoh kravu nekim prekupcima iz Sjenice.Kravu sa teletom.RUMENKU.Zena psuje,majka ljuta al sta one znaju sta je vrela bajkerska krv.
Sidjem dole do gvozdjare I od onog malog Milovog narucim najbolji foto aparat koji ima!Dvaes megapiksela, a zum barem trideset.Pa kad ga zumiram ima da mi jede sa dlana.Pare od krompira u dzep pa pravac Mudjello.
I sve nesto mislim,kad se vratim pa pocnem da pucam slike I video zapise ima svi da mi se klanjaju…
Tako I bi!
Taman ja sredio slike,ajde reko da pogledam reprizu mudjela pa da krenem!Kad ne lezi vraze!LJudi bili tamo I napravili serijal o tome!!!Ni manje ni vise nego sedam epizoda!Na nacionalnoj frekfenciji.NENADJEBIVO.Kao u ovim novim turskim serijama sto ih moja zena gleda….I kome ja sad da se prezentujem kad nemam podrsku medija.
Pade mi na pamet moja Rumenka ,njena suzne oci I tuzno mukanje.MUUUU….
Pregledam ove bajkerske forume I imam sta da vidim:svi bre imaju ove DE NE SE RE foto aparate!Svaki ima barem cetres megapiksela,a I zum im je sigurno veci od mog.Naostrili tastaturu,vedrog duha I britkog humora….I tu nemam prolaza.
E,Rumenka,sto prodadoh tebe I ono tvoje malo…MUUUU….
Vidim ja vrag odneo salu,od ovih ozbiljnih medija nema nista.Vreme je da se spasi sto se spasti moze,mislim se, I krenem prema lokalnim novinama.Ipak su za mene Uzicka Nedelja ili Ariljski Horizonti. ”Pun mi je kurac Vas nabedjenih bajkera,koji kad provozate trista kilometara ocete da novine pisu o tome”rece mi urednik.”A za kravu sto si prodao zbog medijske paznje mozes da me pomuzes”.
MUUUUUU …..
Zakljucak:
I sad u miru Moravskog predvecerja, dok pumpa tomoska gura vodu u polje somborke I konoplje, razmisljam o svojim zeljama I kompleksima.
I pitam se:Da li da prodam lomivrat I kupim stodvaespeticu pa da se slatko vozim kroz luke I dolove ko nekad ili da prodam traktor I prikljucke pa da krenem na put oko sveta ali samo sam!(uz podrsku nacionalnih medija-naravno).
Vec zamisljam naslove u novinama……
P.S.Molim medijske kuce a me kontaktiraju na PP.Traktor je u korektnom stanju(potrebna zamena semeringa na radilici),prikljuci su odlicni-malo korisceni.
+1389+
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Re: Preuzeto sa drugog foruma

Post by Freeman »

E koliko je ovo zastupljeno kod nas i ne samo kad su motori u pitanju...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Mogao bih zakleti da znam ko je ovo napisao... :)
Tj. strasno mi lici na nekoga :)

E sad, ovo jeste smijesno i zajebantski napisano, gadje odredjene grupacije "bajkera", a jeli autor u pravu ili nije, to je opet vec druga prica i rasprava.

Za svoje pare (makar prodao i Rumenku sa teletom) moze da kupi kakav oce motor i kakav oce aparat, da se (ne)vozi i (ne)slika do mile volje. Moze da ima cetiri seta opreme za put oko svijeta i da se parkira ispred kafica subotom/nedeljom ujutru i da pije kafu cijeli dan na suncu dok mu se produzeno spolovilo sunca uglancano ispred kafane. Njegove pare, njegova stvar. Takvi mogu da ti smetaju ili da budes ravnodusan i nasmijes im se ako su ti smijesni.
Ili da im se pridruzis :)
Ima i drugacijih bajkera, ali to je vec duza i druga prica, a ja cu zasad samo ovoliko :)
I kad stojim tesko me pratiti...
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Autor je -Zidarsko mlako- BJB. Ma svako svojega posla, što koga ispunjava i što kome donosi radost nek čini samo da druge ne ugrožava.
+1389+
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

NikGold wrote:Autor je -Zidarsko mlako- BJB. Ma svako svojega posla, što koga ispunjava i što kome donosi radost nek čini samo da druge ne ugrožava.
To je definicija slobode.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Slobo slobodo - anarhija :D . Sve je dopušteno ali nije sve na korist. Šaljiv tekst koji proziva neke ali nije uvredljiv i zlonamjeran što je najbitnije. živjeli
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

Ja bi da snimam iz satelita, sve da snimim, a da se na satelit logujem remote, tamo bi imao folder "Crna Gora i najstrašniji zaključci".

Sa satelita se vidi Lovćen i Italija kad je vedro, no je pomjereno ovo vrijeme za sat unatrag, pardon unagna.

;} ;} ;}...hhhh
Post Reply