Znam da se pisalo o opasnim mjestima, ali ne mogu da nadjem dje. Admini premjestite post po potrebi.
Elem, citam jutros nesto na durgom forumu i ne mogu da vjerujem.
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... judi-bave/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li je moguce da smo tolika stoka i divljaci?
Opasna mjesta na putevima
-
Freeman
- Grijač guma

- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Opasna mjesta na putevima
nesto slicno sam ja vidio na putu preko bratonozica do veruse. na krivinama sam vidio prosuto ulje na nekoliko mjesta, mada je izgledalo ka starije, ali ...
treba skinut gasa dosta kad god se ne vidi detaljno sto je pred tobom.
treba skinut gasa dosta kad god se ne vidi detaljno sto je pred tobom.
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
kad se otkrije pocinitelj te prljave rabote treba ga javno streljati zbog tih istih 80e sto kosta slep sluzba.. cuo sam isto price prosle godine o tome
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
-
tihi
- Stoper

- Vozim: GSX 650 F
Jeli moguce ovo ?? Ne samo price o PROSIPANJU ULJA nego i o NEOCISCENOM TUNELU poslije udesa ??? "Ceka se Crna Gora put"... Ja sam mislio da ovo ruglo od puta od Kotora do Sv Stasija treba da izadje u novine ali vidim da je to nista sta se jos radi...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Mani se desilo sa kolima kad sam se vracao od Cetinja prema Podgorici jedan dan.Ulazio sam u krivinu dje nikad nisam imao problema,odjednom pocinje auto da mi se poprecuje i jedva ga ispravim.Brzina je bila 50/60km.
Cim sam umirio auto prvu stvar sto sam primijetio je veliki natpis i broj slep sluzbe.
Oni to rade da bi bilo vise posla,a to sto neko glavu izgubi to nikom nista.Na obraz im to kad se time bave,a ovamo sve cojstvo i junastvo.Najgori smo narod,sram nas bilo!!!
Sto rece Dex to je za strijeljanje!
Cim sam umirio auto prvu stvar sto sam primijetio je veliki natpis i broj slep sluzbe.
Oni to rade da bi bilo vise posla,a to sto neko glavu izgubi to nikom nista.Na obraz im to kad se time bave,a ovamo sve cojstvo i junastvo.Najgori smo narod,sram nas bilo!!!
Sto rece Dex to je za strijeljanje!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Dodju ljudi na more i poginu zbog smradova...ua p.cke majku vam je.em!!!Preci vam se stide kad vas odozgo vide sto radite nesoji!!!
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Sto se ove price tice, o posipanju ulja po putu od strane ljudi koji voze slep-kamione, ona je stara koliko i put i tuneli. A da su putevi u losem stanju, jesu, mada nismo jedini koji nemamo savrsene puteve. Doduse, puteve ne mozemo da popravimo, ali definitivno cemo nesto uraditi sa onim sto mozemo, a to je signalizacija koja bi upozoravala motoriste na klizav asfalt, kao i jos neke stvari koje je momak sa BJB spomenuo...
Imamo dobru saradnju sa policijiom, pa cemo da vidimo, ali ovo proljece, definitivno sledeca akcija ce biti na ovu temu!
Imamo dobru saradnju sa policijiom, pa cemo da vidimo, ali ovo proljece, definitivno sledeca akcija ce biti na ovu temu!
I kad stojim tesko me pratiti...
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
Slicne stvari se rade i po Srbiji. Pricao mi je kolega Turcin da su mu bacili eksere i izbusili mu gume na putu za Tursku samo da bi mu naplatili slepanje. A na to upozorava i ADAC.
Zakljucak: jadan smo narod.
Zakljucak: jadan smo narod.
Pozdrav lijevom!
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
što reče 1 sa BJB pa da ga citiram "želim da vjerujem da niko nije stavio namjerno ulje tamo..." i ja se iskreno nadam da nismo dotakli toliko dno ljudske rase.
Dobro se treba raspitat o ovom fenomenu i viđet jel u pitanju samo tunel 27 ili je još neđe zabilježeno pa malo ostat i snimat situaciju... mada dobro veli Direktor, odlična tema za priču s policijom za početak predstojeće sezone
Dobro se treba raspitat o ovom fenomenu i viđet jel u pitanju samo tunel 27 ili je još neđe zabilježeno pa malo ostat i snimat situaciju... mada dobro veli Direktor, odlična tema za priču s policijom za početak predstojeće sezone
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ice, ja se iskreno nadam da smo dotakli to ljudsko dno, jer onda konacno mozemo da idemo put gore...pod uslovom da ne ostanemo tamo da dje smo stigli. A sto se tice ulja po putu....ima i takvih koji ga namjerno sipaju, radi linog interesa, a opet sa druge strane, kad vidite koliko lamina od auta, a pogotovo kamiona, se vozi po nasim drumovima nije ni cudo da pojedinima iscuri toliko ulja po putu. Samo kad pogledate one nesrecne kamione sto prevoze drva sa sjevera u PG, kao da su dosli iz Kandaharaili Avganistana, raspad potpuni, sve gume od prije rata, sve tecnosti iz njega cure, ali to je FAP masina, stigne svudje...ili mozda neki dajc, koji je vojska davno rashodovala pa ga neki samouki ambiciozni drvosjeca stavio u pogon...i vozi Miskooooooooo
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!