Nebuloza

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
easyrider
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Freewind

Nebuloza

Post by easyrider »

Postovani prijatelji, jos ranije sam cuo za pricu koja mi je zvucala toliko nebulozno da nijesam osjetio potrebu ni da reagujem na nju. Medjutim, izgleda da svaka neosnovana i nicim utemeljena teorija koja ima prizvuk senzacije u nasem drustvu lako postane "nepobitna istina". Naime, radi se o slucaju s kojim ste manje vise svi upoznati : motor Suzuki Freewind ukraden iz garaze Gintasa. Samo po sebi zvuci malo vjerovatno ali kod nas se i takve stvari desavaju. Ono sto je u cijeloj prici tragicno, osim same cinjenice da sam ostao bez svog ljubimca, s kojim sam se posteno druzio samo tokom jedne sezone, jeste informacija da u pojedinim krugovima kruzi, malo je reci neistina o sudbini ovog motora. Ovo se odnosi (ukoliko se u medjuvremenu nije pojavila jos neka verzija) na teoriju po kojoj mi je zbog neisplacenog duga bivsi vlasnik uzeo motor. Iako sam smatrao da ovako nesto ne zasluzuje komentar a kamo li prouzrokovanu dodatnu nervozu, ne mogu da dozvolim da se tako nesto ukorijeni pa cu jasno i glasno reci: Siguran sam da je malo ko postenije, tacnije, cistije, sa manje zatezanja platio ono sto je zelio da ima kao sto je to slucaj sa mnom i ovom motorom. Takodje, dodatnu glupost u ovoj teoriji pravi cinjenica da sam motor odmah preveo na sebe i dobio nove tablice kako bivsem vlasniku ne bih prouzrokovao ni tu tegobu da jednom godisnje zbog mene registruje motor koji vise nije njegov. Moram reci da je i bivsi vlasnik bio vise nego korektan a vjerujem da i sam moze lagano potvrditi cijelu pricu. Sve ovo govorim iz razloga sto vjerujem da nekome u lopovskim krugovima odgovara da siri ovakve neistine kako bi pokrio sebe i svoje saucesnike. Ko god da je izmislio ovu pricu, zestoko ima veze s kradjom. Nazalost, jos nema konkretnih rezultata kada je rijec istrazi i eventualnom pronalazenju motora i onih koji su ga ukrali. Nadam se da vas nijesam previse smorio i da ce ova druga strana price preuzeti primat u odnosu na gnusnu i nesojsku, kako ranije rekoh NEBULOZU!!!!!!
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Re: Nebuloza

Post by dexbudva »

U potpunosti se slazem kolega i prvi sam objasnio i zestoko reagovao na ovaku laznu i gnusnu izjavu.A sto se tice lopova ja bi im sudio odveo bih ga u sumu vezao za drvo i komad po komad :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
easyrider
Stoper
Stoper

Post by easyrider »

Hvala Dex, zaista je neprijatno cuti nesto ovako, kao da nijesam dovoljno izgubio samom kradjom nego cu jos ispasti i kriv. Nevjerovatno!
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Ja sam bio tu kad je dexbudva prodao motor easyrideru i mogu da potvrdim da je motor odma isplacen u cjelosti.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Što se tiče easyridera,ne poznavam gospodina ali vas dvojica ste mi od početka bili nešto sumnjivi. :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

E cudo, taman ti je malo to sto ti ga otese nesoji, no treba jos i da objasnjavas, pu!
Ima jedna stara crnogorska izreka, a tice se medjuljudskih odnosa, savjetujem ti je, a glasi: "boli me kunrac"
Hold your horses, man
Freeride
easyrider
Stoper
Stoper

Post by easyrider »

Ta ti je dobra! :)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

E to sam i ja cuo da kao taj motor nekad nekom nije placen i da je neko dosao sa kljucem upalio ga i otisao.........

Takodje ja svoj motor drzim dolje u garazu, kad sam cuo zabrinuo sam se naravno za svoj motor pa nisam bio lijen da podjem da se raspitam dolje kod radnika obezbedjenja
i kod radnika na naplatnim rampama o cemu se tu radi i jedan od radnika obezbedjenja mi je rekao da je bio tu kad si ti naisao i svatio da ti je motor ukraden i ponudio ti da zovne policiju
na sto si ti odgovorio vise puta "da ces sam to zavrsit", njemu je to bilo sumnjivo chu "sam cu ja to zavrsit" i vjerovatno je odozdo pocela ta prica da vezano za taj motor nisu cista posla
a iz toga je vrlo lako napravit vise teorija zavjere. Svasta narod prica i izmislja u to smo se uvjerili vise puta u ovom gradu...
Zelim ja tebe da batalis da se nerviras oko gluposti i da nadjes svog ljubimca sto prije! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

Eto vidis Ovaj Lavlji sve zna ,inace treba ponovo da se otvore oci jer ljudi koji su ga ponijeli,znaju sve citaju ovaj forum siguran sam u to,i siguran sam da oni plasiraju takve price da bi mi sto manje obracali paznju
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

I savjet od mene-budi uporan u trazenju jer od policije mislim da nema koristi.Evo ti primjer naseg kolege Tonka iz PG,poslije skoro godinu dana i stalne potrage uspio je prije nekoliko dana sam naci svoj ukradeni motor-ili ono sto je ostalo od njega- i to u Baru.Tako ne gubi vjeru,pozdrav.
Post Reply