Podgorica-Skadar-Debar(makedonija)-Gostivar-Tetovo-Skoplje-Kozjak jezero-Makedonski Brod-Bitola(roden grad
Oko 1800 km
http://maps.google.com/maps?saddr=4.+Ju ... =8&t=m&z=8" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo fali dio od Igumenice do Podgorice albanskim primorjem,nesto nece da ucita
E pa da krenemo.
Ekipa dobro znana
Equalilibrum,Slowrider,Endurio,Poka i ja

Pokret oko 9 sati(malo kasnim) i krecemo prema Skadru i Tirani

Peglamo i na putu Skadar Tirana iskljucujemo se i krecemo ka granicnom prelazu Debar sa makedonijom.
U putu nesnosna vrucina,oko 45 c

Cepamo dalje sjeverom albanije,ali zbog vrucina cesto pravimo pauze

Ulazimo u Makedoniju i Nacionalni park Mavrovo,sa prelijepim putem za voznju.Put ide kroz sumu i poret potoka,pa su uslovi bili mnogo bolji

Mavrovsko jezero

Ne volimo magistralu narocito,ali nam nije mrska,medjutim kroz makedoniju kao da samo auto-putevi postoje,pa pocinjemo da se smaramo od Gostivaera do Skopja.Pokusavasmo neki bar magistralnim putem,ali zaludna rabota...

Stizemo u Skolplje i moto kamp dan prije otvaranja,ali postonam se planovi promijenise,samomprekonacismo i sjutra dalje na put krenusmo.
Prije toga,razgledanje Skoplja

Golemi Aleksandar

Odlucni smo bili da necemo autoputem za grcku,pa uz pomoc Moto Federacije na Makedonija

Put vodi za Kozjak jezero.Prelijepa priroda i makadami za prasinanje

E polako je padala noc i stize vrijeme da se podize kamp.To i ucinjesmo pored Treske,jako lijepe recice sa potokom pogodnim za pice.
Jedino nas razocara nevjerovatna kolicina smeca po obali,i prosto je nevjerovatno kolio covjek primitivan moze da bude.

Budimo se uz zrake makedonskog sunca i probijene gume na zutog bemvea.
Odlucujemo da nastavimo za Bitolu,a gumu usput da pripumpavamo
Stizemo u Bitolu,gradu na samom jugu Makedonije.Dok se guma ne zamijeni,iskoristismo da obidjemo jednog cika koji se bavi sa oldtimerima i i raznoraznim starinama.

BMW-a od A-Š

Pokina kaseta

Jole pauk

Opravismo gumu i pravac Grcka.Stizemo u gradic Florina na sjeveru Grcke posjecujemo najbitniju turisticku ponudu grada-MOTO RADNJE

Kasno stizemo u Graveni,u cijoj blizini i nocimo.
Taj dan je padala kisa,pa je bila i velika vlaga.Umornima i izgladnjelim,nije trebalo puno da organizam popusti
Sjutradan krecemo za Meteore,ali nam je prije toga svima bio potreban jean odmor,pa uzimamo sobu ispod samih meteora.

Kad se oporavismo,podjosmo da sve izbliza osmotrimo

Mitas sila me iznjedri na jedan od meteora

Idemo dalje ka jugu Grcke,naravno,izbjegavajuci autoput.Nalazimo prelijep put pun krivina preko planinskogvijenca kolem ime ne znam
Popesmo se jako visoko...

Stizamu u Artu i izlazimo na more dje postavljamo kamp.

Razglednicka

U daljini Krf

Budimo se,susenje,i cepamo albanskim primorjem.Prva stanica Saranda.

Jako lijepi putevi i prizori za voznju

Idemo dalje ka Vlori,i naravno,opet bmw

Dalje slika (vlora,drac) nemam iz meni ne znanog razloga,pa ce me poka dopunit.
Eto toliko drugari.pozz.