Zabojsko jezero
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Zabojsko jezero
Ocemo li da napravimo jednodnevni izlet do Zabojskog jezera? Bio sam proslog mjeseca gore i odusevio se putevima i prirodom. Isao sam od Dobrilovine, iz kanjona Tare oko 8 km makadamskim putem. A ima put od Njegovudje kroz selo Zminicu, pored prelijepog Zminickog jezera, pa preko Sinjajevine do katuna Zaboj i Zabojskog jezera. Ako je neko zainteresovan neka se javi da vidimo kad bi mogli. Za manje off road orjentisane motore i vozace informacija da je od Dobrilovine put dobar, pa je do jezera bez problema stigla i jedna Aprilia Pegaso Strada sa gumama za asfalt.
- Orion
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156
Re: Zabojsko jezero
Preporuka!!! Najljepše planinsko jezero u CG!!! Ja nemam mašinu za uspon, ali ne znači da neću pješke do gore 
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Interesantan predlog , a u planu mi je za vikend da vozim, ako Bog da, pa se možda vidimo.
Neznam stvarno koje je ljepše Hridsko ili Zabojsko ali su po meni to dva najljepša jezera u CG
Neznam stvarno koje je ljepše Hridsko ili Zabojsko ali su po meni to dva najljepša jezera u CG
+1389+
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
meni škola počinje ovoga vikenda tako da nemogu nikako! 
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
meni je zabojsko vrh...
potrazi mapu tija krajeva, sa zabojskog mozete dje ocete... preko dobrilovine, zablajka, nazad put kolasina... kuda vi volja... sve zavisi od motora... uglavnom su to solidni makadami...
niz kanjon se pazite odrona i krsa po putu... sipa ovih dana ludacki, neki dan mi kuma ponese u taru, tj kola mu, on je izvuko zivu glavu
potrazi mapu tija krajeva, sa zabojskog mozete dje ocete... preko dobrilovine, zablajka, nazad put kolasina... kuda vi volja... sve zavisi od motora... uglavnom su to solidni makadami...
niz kanjon se pazite odrona i krsa po putu... sipa ovih dana ludacki, neki dan mi kuma ponese u taru, tj kola mu, on je izvuko zivu glavu
I was born to be the best, number one and nothing less
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
poka wrote:meni škola počinje ovoga vikenda tako da nemogu nikako!
Ne smijemo propustit prvi dan,zbog rasporeda
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Mozemo kad budete slobodni, nije obavezno da mora biti ovaj vikend. Dajte neki predlog kad bi vecini odgovaralo.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
poka wrote:meni škola počinje ovoga vikenda tako da nemogu nikako!
Karace te uciteljica zbog toga "nemogu", prvi dan!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
zeni li se zeni?
ja tek u oktobru mogu planirati vikend voznje... nema odmora dok je obnova
ja tek u oktobru mogu planirati vikend voznje... nema odmora dok je obnova
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;