nije motor ali je auto
-
LION
- Test vozač kaskader

nije motor ali je auto
prodajem polo 1.4 benzinac,full restajling oprema,4 vrata,metalik boja.klima,elektricni podizaci,elektricni retrovizori,centralna brava,stelovanje volana,dupli air bag,nov cd sa mp3,15 fabricke aluminijumske felge,komplet auto servisiran,maglenke.enterijer kao nov. mane/malo ogreban desni blatobran i cuje se sinhron u mjenjac. prodaje se jer mi je to malo skupo auto za zenu/// cjena 4800e/// e zamalo da zaboravim,upravo registrovan na nove table. nadan se da nisam oglas stavio na pogresno mjesto.pozdrav svima.moj broj je 069458056,kako za auto tako i ako nekome treba da se odradi ozvucavanje lokala ili nekog drugog objekta. polo je 12.12/2000godine. sve nesto zaboravljam. moze trampa za jeftinije i doplata ili jeftiniji skuter i doplata. 
-
Martin Mcfly
- Biker wannabe

- Vozim: Super moto 200cc
Re: nije motor ali je auto
Drugarica mi je rekla da joj potrazim auto do 4000 i svidja joj se polo ali je tvoj malo skup i da nema tih popravki. Hocemo li sto resavati po tom pitanju?
-
LION
- Test vozač kaskader

ja ga nemogu dat jeftinije,jer me puno izaso.to je zadnja cjena.moze jedino drugo auto ili skuter i doplata.pozdrav.
-
LION
- Test vozač kaskader

EVO DA NAPRAVIMO JOS INTERESANTNIJI OGLAS.PRODAJEM POLA 1.4 MPI ILI MJENJAM ZA JEFTINIJE I DOPLATA,MOZE SKUTER ILI AUTO I VASA DOPLATA,ILI DAJEM POLO I YAMAHU FAZER/KOJA JE POD GARANCIJOM/ I MOJA DOPLATA ZA NEKOG DZIPA-ML ILI RANGE ROVER ILI SL.MOZE I JEFTINIJI DZIP,PA DA DAM I YAMAHU I POLA I VASA DOPLATA.KAKO GOD,MOGUCE SU SKORO SVE VRSTE KOMBINACIJA.MOGLA BI I KOMBINACIJA DA SE DA NEKI SKUTER I DOPLATA ZA YAMAHU/SAMO AKO JE REALNA CJENA I EKSTRA STANJE/.SLIKE YAMAHE I AUTA IMATE U -STO VOZIMO-INFO.069458056
-
LION
- Test vozač kaskader

POLO 1.4 MPI 12.12.2000 FULLRESTAJLING OPREMA YAMAHA FAZER KUPLJENA 2007G U NOVEMBAR KOD DJEFIJA,REGISTROVANA 15 NOV.2007G JOS POD GARANCIJOM -PUNO OPREME/
-
LION
- Test vozač kaskader

NISTA NIJE PRODATO I ISKOMBINOVANO/NIKO NEMA EVRE PA MOGU I DOLARI 
-
TO_FAST_for_YOU
- Grijač guma

- Vozim: yamaha fz1
-
LION
- Test vozač kaskader

POLO NIJE NA PRODAJU,ALI SU MOGUCE KOMBINACIJE--DA DAM POLA I YAMAHU ZA SKUPLJE AUTO ILI I NEKI MALO SKUPLJI DZIP.TOLIKO OD MENE.NADAM SE DA NAS NE CEKA JOS VECA BESPARICA OD SADASNJE.......NAJEBASMO
POZDRAV SVIMA.SASA 069458056
-
LION
- Test vozač kaskader

posto je velika grabuz,i meni je tesko da se odlucim kome da prodam,da nebi uvrijedio kolege bajkere,bice izvlacenje ceduljica sa imenima postovanih kolega koji su vec ostavili svoje ponude.molio bih za strpljenje i razumjevanje jer ipak nemam vise motora i auta.fala vi od srca na razumjevanju i nemojte se kumim vas bogom na mene ofendit jer nebi moga sutra rucat a bogami i zaspat.rezultati izvlacenja ce biti radi korektnosti objavljeni u sutrasnjem izdanju novine,,playboy,,ili ti ga ,,djevojcice,, za one koji ne razumiju stranske jezike.eto vi ga ,pa sutra na sebajle trkom po novine da vidite ko je sto ugrabio

- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Što bi? Ja uranio jutros,čekao da stignu novine da vidim ko je izvučen kad ono ništa!!LION wrote:posto je velika grabuz,i meni je tesko da se odlucim kome da prodam,da nebi uvrijedio kolege bajkere,bice izvlacenje ceduljica sa imenima postovanih kolega koji su vec ostavili svoje ponude.molio bih za strpljenje i razumjevanje jer ipak nemam vise motora i auta.fala vi od srca na razumjevanju i nemojte se kumim vas bogom na mene ofendit jer nebi moga sutra rucat a bogami i zaspat.rezultati izvlacenja ce biti radi korektnosti objavljeni u sutrasnjem izdanju novine,,playboy,,ili ti ga ,,djevojcice,, za one koji ne razumiju stranske jezike.eto vi ga ,pa sutra na sebajle trkom po novine da vidite ko je sto ugrabio![]()
![]()
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije