Nazalost slike stvarno ne mogu docarati kako je bilo, slicno nesto kao dobra i knjiga i film...
A bilo je mnogo dobro, kao sto vec rekoh...
ali da pocnem i kazem koju usput
Plan je bio da se dodje do Zabojskog jezera, posto sam propustio toliko voznji mene pojedinosti nijesu interesovale. tipa kuda cemo i kako cemo
Ispred Tempa dolazimo gunja i ja i tu nas vec cekaju Jovan, Balsa i Rvasanin, Vedza je javio da ce malo kasniti, taman da uzmemo snikers i red bul. Ja stvarno nijesam znao kakav nas put ocekuje, ali mi gunja odma nedje rece da bi bilo bolje da Balsa i Rvasanin sa sm gumama kupe koju kesu
ja sam bio spreman da krenu sa nama, ali na kraju je stvarno bilo mnogo bolje sto su se samo salili i svratili da se jave
Plan je bio da se oni provozaju do Zabljaka i da se tamo sretnemo.
Krecemo ka Krnovu, prolazimo Vucje i prvo makadam skretanje silazimo sa asfalta. kratke pripreme, dusenje guma i zabava moze da pocne.
poslije prvih 100m nailazim na mutnu lokvu... i vidim dobro utaban put oko te lokve
ubrzo sam ukapirao, a i jovan odma iza mene, zbog cega je obilaznica napravljena
slika nazalost nema jer se nije imalo kad reagovati, srecom Vedzi signalizirasmo da zaobidje kao svaki normalan covjek.
naravno nastavljamo dalje puni mokrih dozivljaja u cizmama
Gunja sa njegovom husqvarnom naravno ubrzo odmice nasim teskasima, i vec ga ne vidim iako sam bio drugi... kad ga evo poslije par stotina metara, ceka nas i pocinje prica: vidjeste li vi ovog sarplanica? ja reko nemam pojma o cemu pricas, mada mi se ucinjelo kao kroz maglu da sam prosao neku sivu stijenu pored puta koja je mozda i odgovarala opisu. Kaze trcao je je zamnom i obali me, i toliko sam bio popizdio da sam se odma ustao i krenuo na njega, i jadni pas je iznenadjen, pobjegao!

i tu pravimo prvu malu pauzu, koju ja naravno odma koristim za par slika, jer sam prvi put malo dalje u ovoj planini i stvarno je uzitak pravi...