F1 Monza, Italia ( septembar 2013.) (FOTO 3.str)

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
supersonic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha TDM 850

F1 Monza, Italia ( septembar 2013.) (FOTO 3.str)

Post by supersonic »

Image

Već sam počeo planirati (zbog finansija najviše i godišnjeg odmora) put u Moncu na trku formule 1.
U pitanju je 8. Septembar. Karte za trku se kreću od 150 pa do 600 €. Ja ću bukirati sebi kartu od 150 € (to je najjeftinija a da valja. I te cijene su do 31. januara-sve poslije su skuplje), i ići motorom ( Hrvatsko primorje, Trst, Venecija, Padova, Verona, Milano ). Planiram da krenem okvirno 3-4.sept. i da iz Milana krenem 9.sept. ujutru.
Na taj način bih išao do Opatije i pravio prvo stajanje sa noćenjem. Druga tura je od Opatije do Milana. Tamo bih ostao jedan dan, i drugi na trku , i onda u povratku istim putem.

A druga varijanta je da se ide ista varijanta sve - do trke, a onda poslije trke da se vratim trajektom od Ankone do Bara. Milano-Ankona. ( 450 km)

Želio bih ići sa nekim, te ovim putem vas prilično rano obavještavam kako bi se mogli organizovati, pošto ovaj put zahtjeva spremne motocikle, dosta novca u džepu i dobro isplanirano vrijeme zbog slobodnog vremena na poslu (ukoliko neko radi pa treba da uzme slobodno).

Nadam se da će biti makar jedna osoba koja je raspoložena da se sa mnom uputi na ovaj road-trip.

I onda, da pitam. Ima li onih koji su zainteresovani za ovaj đir ?

Pozdrav
Last edited by supersonic on 13 Sep 2013 09:52, edited 1 time in total.
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: F1 Monza, Italia ( septembar 2013.)

Post by caesar »

Ali formula ima 4 točka? :confusion-scratchheadblue:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
supersonic
Grijač guma
Grijač guma

Post by supersonic »

Neka te jadan :-) daj da odem i vidim, pa neka ima i 12 tockova :-)
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Dobar termin, taman da malo prodju guzve... Ja sam isao prije neku godinu, obrati paznju da na vrijeme nadjes smjestaj jer za F1 vikend cijene smjestaja idu u nebo...
supersonic
Grijač guma
Grijač guma

Post by supersonic »

Hvala na savjetu. Imaću to na umu.
Sad se raspitah i za tajekt. On u septembru ne vozi iz Ankone za Balkan :) Ni za split ni za Bar. Početkom septembra su posljednji vijađi, na šta se ne mogu osloniti. shit.
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

A sto fino ne napravis krug pa se spustis do Barija i za Bar trajektom. Tako sam ja prosle godine i tura je super.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

A sto ne ides na moto trkke
+1389+
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

mi smo ove godine isli trajektom iz zadra za ankonu u septembru...jbg zadar ti ej dalje od splita nekih 120-150km....i onda imas jedno 500km do milana autoputem....
supersonic
Grijač guma
Grijač guma

Post by supersonic »

Moža i do Barija odem, to još nije isključeno a što se tiče jadrolinije, ona vozi (sudeći po programu koji imaju na internetu) na zvaničnoj stranici - do 26.8. Mada, ću se svakako raspitati. Možda ima i nekih italijanskih brodoprevoznika. Ne znam ni sam.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

supersonic wrote:Moža i do Barija odem, to još nije isključeno a što se tiče jadrolinije, ona vozi (sudeći po programu koji imaju na internetu) na zvaničnoj stranici - do 26.8. Mada, ću se svakako raspitati. Možda ima i nekih italijanskih brodoprevoznika. Ne znam ni sam.
Bari ti je potpuno truba, ako ne planiras obilazak nekog od gradova uz put, nista ne skracujes put posebno, Bari - Milano je 900 km... Ovako ti dodje 1.200-300... Sto se tice vremena i ekonomicnosti, Split ili Zadar pa na Anconu...
E sad imas i drugo, treba uzeti u obzir ako imas vremena da je poseban uzitak, voziti Jadranskom magistralom od Zadra do Rijeke, jer je put vise nego dobar, tada ce da prodje guzva i cista ekskluziva...
Post Reply