GUSLE
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
GUSLE
Slusa li ko od cijenjenih kolega bajkera gusle? Molio bih drugove koji ne slusaju gusle da preskoce temu iz razloga sto gusle jednostavno nijesu za sprdacinu. Razumijem da neko moze da ih ne voli,ali neko ko je rodjen u Crnoj Gori,ili ima bilo kakve veze sa Crnom Gorom (drugi ih cijene vise nego mi) da se ruga guslama-to mi ne ide u glavu. Rugati se sebi,svojoj istoriji i precima...
14:23
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Re: GUSLE
Naravno da se slušaju. Meni omiljena pjesma je "Suđenje serdaru Šćepanu Radojeviću"
A što se tiče gusala...pa naša moderna omladina voli, recimo, keltsku muziku, đe je instrument broj jedan Gajde, a to je napuvana koža od ovce ili koze, koju svira čovjek u 'aljini, a stid ih je gusala. Žalosno. Da ne pominjemo tursko-iransko-avganistanski Turbo-Folk, to je već priča za sebe...
A to da se ljudi u nas rugaju i stide gusala, svojih predaka, jezika, zemlje i td...imao bih tu mnogo što još reći, no bi priča pošla u političke vode, pa ću se uzdržati
A što se tiče gusala...pa naša moderna omladina voli, recimo, keltsku muziku, đe je instrument broj jedan Gajde, a to je napuvana koža od ovce ili koze, koju svira čovjek u 'aljini, a stid ih je gusala. Žalosno. Da ne pominjemo tursko-iransko-avganistanski Turbo-Folk, to je već priča za sebe...
A to da se ljudi u nas rugaju i stide gusala, svojih predaka, jezika, zemlje i td...imao bih tu mnogo što još reći, no bi priča pošla u političke vode, pa ću se uzdržati
Last edited by In_Utero on 01 Jan 2013 12:53, edited 1 time in total.
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Ma tu je i "Smrt popa Mila Jovovića", al ona mi je nekako najkomercijalnija, pa je zato na drugom mjestu 
Inače Serdar Šćepan Radojević (puno ime Šćepan Radojev Jovović) je bio stric popu Milu Jovoviću, eto malo i istorije
Inače Serdar Šćepan Radojević (puno ime Šćepan Radojev Jovović) je bio stric popu Milu Jovoviću, eto malo i istorije
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Meni se svidja Gorski vijenac Boska Vujacica, svaki put se najezim, em onakvo djelo, em onaj coek kad zajauce. Uh! Ovo ostalo rijetko bih upalio, al zato uzivo nedje kod nekog ognja...
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Gusle su svakako nesto sto treba sacuvati kao oblik narodnog pripovjedanja. Nisam nesto veliki obozavalac ali ja planiram jedne da kupim ako se bude od motora moglo. 
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.