Evo ovako, vidju da nema ovakve teme na forumu (ima chat ali nije to,to),pa reko da otvorim mjesto dje mozemo bilo sto pisat, a opet da ne budu prevelike gluposti,nego opet da se odavde vazda mogu i poneke korisne informacije procitat.....
Za pocetak,posto sam novi na forumu,intersuje me odkad ovaj forum postoji,posto vidim da nema bas nesto mnogo clanova, a samim tim ni mnogo tema ?
Pricaonica :)
- Ichko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha aerox :)
Pricaonica :)
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Pricaonica :)
Forum postoji nekoliko dana
Ukratko:
Jednog dana ljeta gospodnjeg 2008 tri individue iz Podgorice odlucise da podju motorinima do najsjevernije tacke u Evropi.
Napravise sajt kako bi se moglo pratiti to putovanje. Vratise se, a sajt osta...
Kada vec ima zakupljen domen onda se na tom sajtu napravi forum.
Eto.
Ukratko:
Jednog dana ljeta gospodnjeg 2008 tri individue iz Podgorice odlucise da podju motorinima do najsjevernije tacke u Evropi.
Napravise sajt kako bi se moglo pratiti to putovanje. Vratise se, a sajt osta...
Kada vec ima zakupljen domen onda se na tom sajtu napravi forum.
Eto.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Ichko
- Grijač guma

Posle par sati na forumu i sajtu provalio sam da su to ona trojica sto sam u njima u novinama citao....A nadam se da ce interesovanje za forum rasti pomalo,tj da ce se skupljati sto vise clanova,pa da onda razmisljamo o necem drugom...
Usput, dali postoji jos koji crnogoroski forum posvecen motorima, ili skuterima ??
Usput, dali postoji jos koji crnogoroski forum posvecen motorima, ili skuterima ??
- wulfy
- NLB Moderator
Nije mi poznato, dok nismo napravili ovaj ja sam ,,boravio'' po raznim srpskim i hrvatskim forumima.
- Ichko
- Grijač guma

Takodje, valjalo bi kad bi se jos ovakvih foruma napravilo....
- wulfy
- NLB Moderator
Sada imamo ovaj pa da vidimo kako će se priča dalje odvijati. Počinje se uvjek prvim korakom...
- Ichko
- Grijač guma

TO i ja kazem, da vidimo kakav ce ovaj za mjesec-dva biti tj kolko ce imati clanovi i kakva ce biti aktivnost sa kucanje, pa cemo kasnije o drugome razmisljati, ali opet uvijek treba o poboljsanjima pricat.... 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Ichko, fora je da Forum bude konstruktivan, tako da ih je i 33 dzaba je ako se nema o cemu normalnome popricat/naucit/prodiskutovat na njima. Ovaj Forum je zamisljen da bude jedan od takvih mjesta dje ce se ljudi moci upoznavati, druziti, voziti... i kasnije pricati o svemu tome. Naravno kako bude vrijeme proticalo tako ce se radjati nove ideje za jos neke dodatne podforume ili slicne stvari..
Uglavnom, svaka kritika je dobrodosla
Uglavnom, svaka kritika je dobrodosla
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
evo me i ja kao vrlo ozbiljan se javljam.
Koliko ja znam na ovom prostoru (mislim na CG) nema nista ovako.
A sada hoce li zaziviti zavisi od nas. A vidim svaki dan se po neko prijavi tako da za sada ide na bolje.
Do kad ce ne znamo (dobra stara Djekna
)
Aj neka nam je uzdravlje pa ga redovno zalivali i pratili, sa njim proputovali i vidjeli, a bogami se i dobro druzili i pomagali.
Koliko ja znam na ovom prostoru (mislim na CG) nema nista ovako.
A sada hoce li zaziviti zavisi od nas. A vidim svaki dan se po neko prijavi tako da za sada ide na bolje.
Do kad ce ne znamo (dobra stara Djekna
Aj neka nam je uzdravlje pa ga redovno zalivali i pratili, sa njim proputovali i vidjeli, a bogami se i dobro druzili i pomagali.
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- Ichko
- Grijač guma

Daj vratite vozni park,tj dvotockasi clanova da budu kao posebna soba,zasluzuje to bar da bude...ovako je bzv,ljepse je kad je na naslovnu stranu