nacin na koji dizete na zadnji?
- achillescg
- Biker wannabe

nacin na koji dizete na zadnji?
Da li uopste i na koji nacin dizete motor na zadnji tocak 
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: nacin na koji dizete na zadnji?
a pomalo--koliko se moze
poceo sam, i tako navikao, na kvacilo..ali znam i na gas..i kako god
ali kazem najbolje mi ide na kvacilo....
sad malo eksperimentisem i sve ostale opcije i cari voznje na zadnji ocak
..pokusavam da naucim u "stojecem" polozaju i sve ovo sto se gleda po netu i td....volim to...
kako kod vas stoje stvari..????
pozzz
a evo i nesto malo...pogledajte...
ne znak ko j etaj....
[url]http://www.youtube.com/watch?v=v0FpAhRzw5o
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vM1ORk3IuQo
poceo sam, i tako navikao, na kvacilo..ali znam i na gas..i kako god
ali kazem najbolje mi ide na kvacilo....
sad malo eksperimentisem i sve ostale opcije i cari voznje na zadnji ocak
kako kod vas stoje stvari..????
pozzz
a evo i nesto malo...pogledajte...
ne znak ko j etaj....
[url]http://www.youtube.com/watch?v=v0FpAhRzw5o
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vM1ORk3IuQo
-
LION
- Test vozač kaskader

ja ga dignem svake 1000 kilometara,da podmazem lanac 
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
LION wrote:ja ga dignem svake 1000 kilometara,da podmazem lanac
ja ni toliko. imam kardan
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Nesto me ne privlaci taj sport...Dok sam vozio bandita,dizao se prvom i drugom na gas....sad choper... 
14:23
- Highway_Curves
- Grijač guma

- Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500
bash je tripozna stvar...ima mnogih koji to rade na bulevarima i kroz saobracaj, da se pokazhu ili shto vec...
ali znam, bar iz moje vozhnje bicikla da je veoma dobar osjecaj, neka MoC i Snaga, adrenalin...uff super
a koliko sam bar ovako na net istrazhivao, dosta je sigurnije i lakshe sa kvachilom...zavisi i od tipa i snage motora... eto tako
ali znam, bar iz moje vozhnje bicikla da je veoma dobar osjecaj, neka MoC i Snaga, adrenalin...uff super
a koliko sam bar ovako na net istrazhivao, dosta je sigurnije i lakshe sa kvachilom...zavisi i od tipa i snage motora... eto tako
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Sto se mojih istrazivanja tice i iskustava koja sam prikupio od ljudi koji voze duuugo, kazu da im je najveci broj padova bio kad su se glupirali i izvodili budalastine sa motorom, maltene 90%.Highway_Curves wrote:bash je tripozna stvar...ima mnogih koji to rade na bulevarima i kroz saobracaj, da se pokazhu ili shto vec...
ali znam, bar iz moje vozhnje bicikla da je veoma dobar osjecaj, neka MoC i Snaga, adrenalin...uff super![]()
![]()
![]()
Yamahu koju vozim NIKAD nisam ni pokusao da dignem na zadnji tocak, zato je u idealnom stanju isto kao i lanac i lancanici, koji se najvise stete od takve zajebancije.
Jedino sto sam dizao na zadnji tocak, tj. nisam ja, to je on sam, samo zavrnes gas, je KTM 450EXC, to je kreten od motora, dize se na zadnji u bar 3 prve brzine. I nije mi se nista posebno svidjelo, da bi to opet radio.
I kad stojim tesko me pratiti...
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
to ti je manija, kao ono kad pusis pa se zarazis da pravis one kolutove od dima...
e zato sam ja batalio duvan
e zato sam ja batalio duvan
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
meni je to trip ostao josdok sam bio klinac i gledao kako to drugi rade i divio se misleci da su svemoguci i da je to cudo..i uvjek sam se pitao hocu lij ato nekada moci napraviti...
i uspio sam i mogu vam reci da me ispunjava tajosjecaj....mada da ne shvatite pogresno nije to jedino i toliko cesto sto ja radim...volim ja i krivine mnogo vise nego dizanje na zadnji....
kazem volio bih jos danaucim u stojecem polozaju...a istina je direktore da se najvise nezgoda desi upravo tada usred tog "nazovi ludiranja ili glupiranja" ali....zabranjeno voce je najsladje
ih ala sam pametan
pozz ljudii
i uspio sam i mogu vam reci da me ispunjava tajosjecaj....mada da ne shvatite pogresno nije to jedino i toliko cesto sto ja radim...volim ja i krivine mnogo vise nego dizanje na zadnji....
kazem volio bih jos danaucim u stojecem polozaju...a istina je direktore da se najvise nezgoda desi upravo tada usred tog "nazovi ludiranja ili glupiranja" ali....zabranjeno voce je najsladje
ih ala sam pametan
pozz ljudii
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Nadji Vladane onda komsijinu zenu i deri!bu2rider wrote:meni je to trip ostao josdok sam bio klinac i gledao kako to drugi rade i divio se misleci da su svemoguci i da je to cudo..i uvjek sam se pitao hocu lij ato nekada moci napraviti...![]()
![]()
i uspio sam i mogu vam reci da me ispunjava tajosjecaj....mada da ne shvatite pogresno nije to jedino i toliko cesto sto ja radim...volim ja i krivine mnogo vise nego dizanje na zadnji....![]()
![]()
kazem volio bih jos danaucim u stojecem polozaju...a istina je direktore da se najvise nezgoda desi upravo tada usred tog "nazovi ludiranja ili glupiranja" ali....zabranjeno voce je najsladje![]()
![]()
ih ala sam pametan![]()
![]()
pozz ljudii
Manje je opasno od dizanja na zadnji po putu
I kad stojim tesko me pratiti...