Moto savez - funkcije
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Re: Moto savez - funkcije
Ja sam u bord direktora samo da znate kad budete osnivali, a Madzu cemo stavit ka izbacivaca na vrata da stoji, da maknemo vise onu njegovu kuvanu glavu sa TV-a kad se daju intervjui, red je neku dobru picku ka PR-a da angazujemo i da se uozbiljimo!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
a red je red! 
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Niko ako ja budem na vrata ti ga prvi neces unutra zapinjat,toliko od kuvane glave za sad
Salu na stranu treba se ozbiljno pozabavit ovim pitanjem,jer ranije su se ove ogromne obaveze hvatali ljudi koji nisu bili za to ili dorasli zadatku.
Ili su odustali ili su vidjeli da tu nema novca pa digli sidro.
Naravno da nema novca jer AMS CG nece dat parce svog kolaca jer sve drze za sebe.
Moto kultura mora da se uzdigne u Cg i da se smanje dazbine na motore.Jahte ne placaju porez na luksuz mi placamo.
Tu sam za sve sto mogu pomognut!
Salu na stranu treba se ozbiljno pozabavit ovim pitanjem,jer ranije su se ove ogromne obaveze hvatali ljudi koji nisu bili za to ili dorasli zadatku.
Ili su odustali ili su vidjeli da tu nema novca pa digli sidro.
Naravno da nema novca jer AMS CG nece dat parce svog kolaca jer sve drze za sebe.
Moto kultura mora da se uzdigne u Cg i da se smanje dazbine na motore.Jahte ne placaju porez na luksuz mi placamo.
Tu sam za sve sto mogu pomognut!
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
"Jahte ne placaju porez na luksuz mi placamo."
ne plaćamo mi porez na luksuz, već porez na upotrebu. a to isto i jahte palćaju. čisto da baratamo onim što jes
ne zamjeri.
ne plaćamo mi porez na luksuz, već porez na upotrebu. a to isto i jahte palćaju. čisto da baratamo onim što jes
ne zamjeri.
- advbiker
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS Adventure
Vjerovatno je i to mislio, no koliko je skupo taman nam dođe kao luksuz :/
Tižu
Žutalj
Žutalj
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Hvala Markoni...obrni okreni placamo nesto sto ne bi smo trebali.advbiker wrote:Vjerovatno je i to mislio, no koliko je skupo taman nam dođe kao luksuz :/
Slazem se sa Pokom da treba pravim imenom da ga nazivamo ali slozit cete se da ne bi trebalo ovako ici u nedogled.
Treba da pokrenemo po 100 puta pricu o moto savezu dokle god ne upali.Bez nje smo nekontrolisana rulja kojoj pucaju porezi i dazbine jer se niko ne buni.
Svuda u regionu su manje dazbine na motorcikle sem kod nas.I svi se pobune sem mi...mozda je vrijeme i mi da pustimo glas i mi da nesto preduzmemo!