Na ideju sam dosao jer nas je u povratku sa prosle vikend voznje (Trebinje-Mostar-Sarajevo-PG) uhvatio mrak negde posle Niksica. Moj far radi, za moj ukus, relativno lose. Nije puno pomoglo ni ciscenje fara iznutra. Promenicu sijalicu sutra alo ostajem pri ideji da stavim maglenke.
E sad, sta ja to hocu da uradim? pored toga sto hocu bolje da vidim na putu, sto je ocigledno
Zapravo, preradicu Touratech-ov dizajn nosaca maglenki, tako da se sam nosac kaci na srafove na viljusci (one koji drze prednji blatobran), kako bi maglenke mogle da se pomeraju i osvetljavaju stranu u koju ide motor i pri ostrim skretanjima. E sad, danas sam nabavio maglenke koje ce posluziti za pocetak, relej koji ide na instalaciju, kablove, konektore, leziste za osigurac.
Ideja je da relej i osigurac smestim u kutiju i stavim je nedge pored osiguraca. Ostaje samo jos da dobijem neku ideju za prekidac (koji prekidac i gde d aga stavim).
Ovaj proces ce malo potrajati, a ja cu se potruditi da sto vise toga slikam... Ako neko ima neki koristan ili glup savet oko instalacije, ili moze sa mnom da podeli svoja iskustva, neka se javi ovde
Pozdrav,
Kopljas