Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Da,ima na youtube-u dosta video klipova koji tjeraju na razmišljanje... zaista kad vidite sve ovo zamislite se što je čovjeku uopšte potrebno to sve... naročito nakon klipa #5 kad shvatite da je to na čuvenoj "tail of the dragon" cesti,na poznatom "deal´s gap"-u... gdje poznanik ima kuću i zove me da dođem da ju isprobam... i tako sjedim i razmišljam... i dolazim do zaključka,kad već ne mogu ići probati "tail of the dragon" mogu probati lokalnu poznatu cestu do Grahova !
Hvala Wulfy što si me natjerao na razmišljanje !
P.S. Ah da,umalo zaboravih,pazite se ljudi!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ovaj predzadnji klip gdje se sudaraju dva motocikla se desio u Madjarskoj u toku trajanja moto-skupa (zato ima toliko puno motocikala na putu).
Ovi su posli da se provozaju i da snime voznju ... elem, onaj sto je isao u susret je poginuo, a interviju sa ovim vozacem isto ima negdje na youtube
uglavnom, rakao je da ga je zasljepelo sunce i da nista nije vidio. Ako se dobro sjecam osudjen je na 4 godine zatvora, a iz udesa je izasao sa polomljenom nogom i rukom.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva