umro Michael Jackson

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Re: umro Michael Jackson

Post by jagerbd »

neka je skapao ...kud nije ranije....pedofili ne zasluzuju drugacije.....a ko misli suprotno o njima, neka se \amisli sta bi uradio za svoje dijete.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Chile
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Husqvarna TC250

Post by Chile »

Ajd ne laprdaj ko baba bez veze....
Jedan jedini klinac koji se pozalio na seksualno maltretiranje je Jordan Chandler, nitko nikad nije nasao niti jedan dokaz da je to istina niti se i jedno dijete poslije zalilo, a taj mali je od toga zaradio 122 milijuna odštete pa razmisli ima li tu zlostavljanja ili se samo radi o lakoj zaradi ;)
A ako uzmemo u obzir da je istovremeno financirao 39 humanitarnih udruga....
Zalosno je jedino sto su ga slava i novac uništili, to sto je napravio od sebe je bolesno a i nacin na koji je trošio milione, a jebiga svatko ima svoj kriz...a on je imao plastične kirurge :mrgreen:

Nemoj me krivo shvatiti nisam neki njegov obozavatelj samo iznosim cinjenice koje ljudi zaborave cim izađe neka gadost i dobiju razlog da bi poljuvali po nekome...ipak to je najlakše :(

Stoga nitko ne moze poreci da je bio kralj popa ;)

R.I.P
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Chile wrote: Stoga nitko ne moze poreci da je bio kralj popa ;)

R.I.P
živa istina.

Ako je pikao malu đecu sveti Petar će mu poslat par furundžija i topždija da se igraju s njim za naredne vijek vijekova amin :whistle:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Vjerovatno nikad necemo saznati istinu do kraja o toj njegovoj strani, zbog koje je zavrsio na sudu sa milionskom odstetom za to dijete, pa se to sve cini kao scenario za zaradu. Naravno, ukoliko je to istina, zaista ne postoji nacin da se izrazi ono sto je taj covjek zasluzio. I ne bih se slozio sa tobom Vlado da je trebao i ranije da crkne, jer je za takve ljude smrt nesto najbolje sto im se moze desiti, a oni ne zasluzuju nista slicno, vec nesto sto ljudski um ne moze smisliti. Potpuno te razumijem sto pricas i slazem se sa tim.

Ali... kad se to stavi na stranu, definitivno je njegova muzika obiljezila vrijeme u kojem je zivio i pravio je. Kralj popa, definitivno je bio genijalac, kako rece Gasho...
Nekoliko hitova, neko rece... Mnooogoo vise... Kralj popa, definitivno... Ja ne vidim prostora tu za neki crni humor, zaista...
I kad stojim tesko me pratiti...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

bio je narodski receno,,mnogo mutan,,- mada nista nije bilo 100 posto potvrdjeno
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Chile wrote:Ajd ne laprdaj ko baba bez veze....
Jedan jedini klinac koji se pozalio na seksualno maltretiranje je Jordan Chandler, nitko nikad nije nasao niti jedan dokaz da je to istina niti se i jedno dijete poslije zalilo, a taj mali je od toga zaradio 122 milijuna odštete pa razmisli ima li tu zlostavljanja ili se samo radi o lakoj zaradi ;)
A ako uzmemo u obzir da je istovremeno financirao 39 humanitarnih udruga....
Zalosno je jedino sto su ga slava i novac uništili, to sto je napravio od sebe je bolesno a i nacin na koji je trošio milione, a jebiga svatko ima svoj kriz...a on je imao plastične kirurge :mrgreen:

Nemoj me krivo shvatiti nisam neki njegov obozavatelj samo iznosim cinjenice koje ljudi zaborave cim izađe neka gadost i dobiju razlog da bi poljuvali po nekome...ipak to je najlakše :(

Stoga nitko ne moze poreci da je bio kralj popa ;)

R.I.P
e pa ovako svim njegovim postovateljima muzike itddddd ...ne znam da li budem toliko bezobrazan pa da pozelim da im se neko malo tako poigra sa djetetom i da oni onda traze dokaze dok ne vide sta je bilo i da cutkaju svoju djecu i kazu im da lazu, a da vjeruju finom ciki sa cveticem na reveru ili cu kratko NE SERITE .
Pa ko god se nasao uvrijedjen neka mu ga.
ko nije dozivio ne zna o cemu prica
znaci jos jednom
NE SERITE
a ako admin obrise nek razmisli prvo jeli ovoj temi bilo mjesto na forumu
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Polakote ljudi..moze biti da je vozio nekakav motor..mora da je zbog toga ovdje..mozda onaj mali sto voze djecaci.. :lol:
Putovati je dva put zivjeti...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Tema je trebala da ide u nekom drugom pravcu čini mi se, al skrenu s puta i kreće nekim tokom kakvim ne treba da ide. S toga baj baj ovoj temi. idemo dalje...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Nema nikakvog brisanja, sve je u redu. To oce li ko kome reci ne serite ili ne laprdaj, potpuno je nebitno, ja znam sve momke odje i znam kakvi su, tako da niko nikome nista zamjeriti nece, niti moze, jer su svi prva liga i da mogu sa svakim od njih bi cijeli dan mogao sjedjeti da se druzimo,pricamo,zajebavamo, da mi zivot uz njih prolazi. Prica odje, isto ka da smo sjeli nedje u kafanu i krene prica i zajebancija, pa pricamo i fala bogu da ovako obrazlazemo argumente :)

Vlado, potpuno znam o cemu pricas i razumijem te, nema greske nikakve. Da ne daj boze dodjem u situaciju, da razmisljam, jeli ili nije, pitanje je kako bih se ja prvi ponio i sto bih uradio...
I kad stojim tesko me pratiti...
Locked