Dobra i losa iskustva sa prodavcima motora i opreme
-
rade32
- Stoper

Dobra i losa iskustva sa prodavcima motora i opreme
Treba mi jedna informacija,gdje se nalazi In auto,vidjeh ovdje da oni prodaju KTM?
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: CJENOVNIK NOVIH MOTORA (crnogorsko moto tržište)
Podgorica, 200 metara od Vezirovog mosta ka Zagoriču s desne strane u stambenu zgradu, prizemljerade32 wrote:Treba mi jedna informacija,gdje se nalazi In auto,vidjeh ovdje da oni prodaju KTM?
-
salmajster
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha V Star 650
Ne bih ti preporučio da tamo trguješ.... Ja sam prije više od dva mjeseca uplatio motor (100% avans) a od motora ni traga ni glasa....rade32 wrote:Hvala!
Tip me konstantno LAŽE i zavlači..... Klasični prevarant....
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
@salmajster
Jesi li dobio kakvu priznanicu, ili potvrdu da si taj avans uplatio? Koliki je vemenski rok da te mora ispostovat da ti doveze mAtor?
Pozdrav.
Jesi li dobio kakvu priznanicu, ili potvrdu da si taj avans uplatio? Koliki je vemenski rok da te mora ispostovat da ti doveze mAtor?
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
salmajster
- Biker wannabe

Jesam za pola iznosa kada sam poručivao motor. To je bilo 20.jula ove godine a rok isporuke je bio 3 nedelje (10. avgust).Ivan Grozni wrote:@salmajster
Pozdrav.
Za drugu polovinu nemam priznanicu jer me navuko da mu uplatim ranije (27.jul) da bi motor stigao ranije (prije 10. avgusta)...
A krajnji rok? Pa valjda 10. Avgust, kako je i rekao.....
Pozdrav....
-
LION
- Test vozač kaskader

kolega,ne palim te....ali ja bi to lako rijesio.po principu pare nazad ili........ne mora da znaci da je to rijesenje,ali jebi mi sve nasvjet te bi pustio da me neko zamajava za moje pare.a,onda da te pitam dalje....sto ce bit kad bude servis motora,a nidaj boze da bude neki kvar u garantnom roku...treba da se stvarno zapitas,dali ti se vise isplati kod tako,,pouzdane,,osobe i firme uzeti motor. nemoj zamjerit,ja ti ovo napisah iz najbolje namjere,jer imam poprilicno iskustva sa prevarantima i ,,onima,,koji uzimaju pare--pa cemo ti to zavrsit.to je moje misljenje
pozdrav,kolega bajkerski 
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
salmajster wrote:Jesam za pola iznosa kada sam poručivao motor. To je bilo 20.jula ove godine a rok isporuke je bio 3 nedelje (10. avgust).Ivan Grozni wrote:@salmajster
Pozdrav.
Za drugu polovinu nemam priznanicu jer me navuko da mu uplatim ranije (27.jul) da bi motor stigao ranije (prije 10. avgusta)...
A krajnji rok? Pa valjda 10. Avgust, kako je i rekao.....
Pozdrav....
Znam za slicnu situaciju koja se desila momku koji je isto trgovao Versysa prosle godine kod Nenada u IN-u. Dugo nije mogao da mu isporuci motor i kad mu je motor stigao, on mu je uz izvinjenje ponudio da uzme bilo koju jaknu iz radnje. Tada je bio Dainese na popustu i momak je uzeo jaknu od par stotina eura, sto mislim da je korektan popust ako si vec cekao.
Ti vidi sta ces, ali mislim da se mozes dogovoriti sa njime da ti taj problem sa kasnjenjem bude nekako rijesen u tvoju korist.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Nemojte me pogrešno razumjeti,ali koliki bi morao biti taj popust da momak sad dobije motor kad je sezona već prošla? Sad se svakako prodaju motori sa popustom,znači cijena tog Versysa je već niža od one koja je bila početkom sezone. Mislim da jedna jakna to neće promjeniti,pogotovo što je momak toliko čekao. Jedino ako ne dobije neku zimsku i kišno odijelo,da nadoknadi vrijeme koje je trebao da se vozi

UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Nisam te pogresno razumio, odma da ti kazemGaliot wrote:Nemojte me pogrešno razumjeti,ali koliki bi morao biti taj popust da momak sad dobije motor kad je sezona već prošla? Sad se svakako prodaju motori sa popustom,znači cijena tog Versysa je već niža od one koja je bila početkom sezone. Mislim da jedna jakna to neće promjeniti,pogotovo što je momak toliko čekao. Jedino ako ne dobije neku zimsku i kišno odijelo,da nadoknadi vrijeme koje je trebao da se vozi![]()
Potpuno se slazem tobom, necu ni da razmisljam sto bih ja radio u toj situaciji. Ali, htio sam da isceram na vidjelo dvije stvari:
1) Postojala je slicna situacija, kompezovali su je prilicno dobrom Dainese putnom jaknom koja je u tom momentu bila preko 500e. Da li bih se ja ili ti ili kolega forumas zadovoljili takvom jaknom, zavisi od toga koliki bi nam bili "dusevni bolovi"
Moji bi bili visoki, tebe znam koliko volis da se vozis i koliko si se vozio ove sezone, e sad, sta ce Salmajster uraditi, vidjecemo. Neka napise na forumu, da imamo i to iskustvo, kao sto sam ja napisao ovo sa kompezovanje za jaknu.
U svakom slucaju, motor ne bi uzimao po cijeni iz Jula mjeseca, kao sto ti rece, krecu popusti.
2) Druga stvar, pricamo o covjeku kojeg dosta ljudi poznaje, dakle, ima Ime, Prezime, Firmu, i sl. Ok je upucivati kritite, ali necemo da nekoga oslovljavamo atributa tipa: prevarant i slicno. Tj. ja bih vas molio da to ne radimo.
Da se vratim na temu, kraj je sezone, cijene novih motora idu dolje, cijene polovnih tek idu dolje, pogotovo ako imas kesh, dakle.... Salmajster, vidi sto ti je ciniti...
I kad stojim tesko me pratiti...
-
salmajster
- Biker wannabe

I ja sam slično razmišljao.. Čak sam dosta smireno prihvatio cijelu ovu situaciju... Što se sezone tiče, totalno mi je ubio volju za motorom (to bi mi bio prvi ozbiljniji motorin, sada imam Beverly-ja).
Međutim, kako vrijeme prolazi sve više saznajem nekih novih stvari od kojih počinjem da pizdim... Ne bih da ih spominjem jer mogu lanut nešto zbog čega bi mi poslije bilo žao... Međutim popizdim jer počinjem da shvatam da od početka nije imao namjeru da mi u roku isporuči motor nego je svjesno išao na odugovlačenje, ili, ne daj bože, da me zapali za pare. Lakše bi mi bilo da mi je tražio pare na zajam pa da me ispali..
A danas popodne sam se strunio.... Prolazim pored radnje, kad vidim spuštena rol vrata i istaknut natpis: Izdaje se prostor. Poslije se ispostavilo da je prostor do njega, ali me kaplja promašila za jedno dva milimetra
Sad sam u fazi samo da me totalno ne ispali i ne zbriše... Pa neka motor ili pare stignu u decembru... Taržiću mu da me časti zimsku opremu
Međutim, kako vrijeme prolazi sve više saznajem nekih novih stvari od kojih počinjem da pizdim... Ne bih da ih spominjem jer mogu lanut nešto zbog čega bi mi poslije bilo žao... Međutim popizdim jer počinjem da shvatam da od početka nije imao namjeru da mi u roku isporuči motor nego je svjesno išao na odugovlačenje, ili, ne daj bože, da me zapali za pare. Lakše bi mi bilo da mi je tražio pare na zajam pa da me ispali..
A danas popodne sam se strunio.... Prolazim pored radnje, kad vidim spuštena rol vrata i istaknut natpis: Izdaje se prostor. Poslije se ispostavilo da je prostor do njega, ali me kaplja promašila za jedno dva milimetra
Sad sam u fazi samo da me totalno ne ispali i ne zbriše... Pa neka motor ili pare stignu u decembru... Taržiću mu da me časti zimsku opremu