Cagiva Raptor 650

Novosti, komentari novih i starih motora...
vladolab
Stoper
Stoper

Cagiva Raptor 650

Post by vladolab »

Ima li neko da prodaje Cagivu Raptor ,sta mislite o tom motoru.Unaprijed hvala znacio bi mi svaki komentar.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Cagiva Raptor 650

Post by LION »

evo ti broj---CAGIVA RAPTOR 650IE 2007G. CIJENA 3100EVRICA 069487377
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Ima ih i jeftinijih, al' ko zna u kakvom stanju (izvor Tender). Ja na njoj imam iskustva par kilometara i mogu reći da je pravi sportista. Iako je motor i mjenjač isti kao u Suzukiju V-Stromu ta dva motocikla nemaju nikakve dodirne tačke u karakteru. Raptor odmah kaže: ,,ja sam V2 i tjeraj me, volim perverzije ...''

Ipak, karatko sam se družio sa tom mašinom, pa ne mogu ništa konkretno da kažem. Ovo je prvi utisak.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Raptor ima istu mašinu koja se montirala na prvu verziju Suzukijevog SV 650,čuvena Rotaxova mašina :clap: :clap:
Ista mašina se sa manjim preinakama i dalje montira na V-strom 650 i odmah da znaš,a ja sam već dosadio i Bogu i narodu sa ovom pričom,Motorrad ju je imao na testu od 50.000 km i sve je bilo u fabričkim tolerancijama-bolje rečeno tek se razradila. Kažem bila montirana na prvu verziju SV-a,koja je bila življa i imala bolji odaziv na gas u odnosu na drugu verziju(jbg,druga verzija je bila opterećenija EU normama) tako da znam iz iskustva jer sam vozio tog SV-a da je to prava pila!! :clap: :clap:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Da, ta mašina je bila do 2006, a od 2006 i u Raptoru je sa ubrizgavanjem, Euro normama itd. Ove kroz CG su uglavnom kupljene u Magnus Moto, a to znači obnovljene verzije. (Inače, Raptor se pojavo 2001 godine ;) )
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Vukman , 69487377 , ok stanje , 08god imaš je i u tenderu , vrlo povoljno je daje
+1389+
vladolab
Stoper
Stoper

Post by vladolab »

Pa kako vam se cine ove 2007 god??? svaka informacija je korisna....
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

mislim da je 3100e,djabe za taj motor.ali isto tako mislim da je motor dosta mali....ali neko na veliko neko na malo :mrgreen: ;) kako kome koji motor odgovara,sto je i normalno.
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Definitivno jedan od podcjenjenijih nakeda. Iako bi ja radje prico o raptoru 1000 al on je rijedak ko djavo i jos skuplji nego sam djavo :mrgreen: ...
Jako vozan, sa evidentnom misijom da bude cista kopija monstera u svemu pa i u karakteru samog motora. Odlican izbor za nekog tko zeli zivahan motor, sa odlicnom ciklistikom.
Da ti odma kazem, ovaj motor ne moze stat u istu recenicu sa Er6f, cb600 i slicnim motorima jer ih jede za dorucak. A njihova je klasa.
Eto, toliko od mene.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sve komponente na raptoru su :handgestures-thumbup:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply