BMW R 1200 R

Novosti, komentari novih i starih motora...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: BMW R 1200 R

Post by Space Director »

Aaaaaaa! :D
Jebeno! :D
Ja sam visok 187cm, to je taman da se digne sic 2cm, i spuste pete na zemlju, i malo kusura hvali.. i...i... jebiga, ne mogu, bice mali. Ne bih ipak, hvala. Nemojte da me nagovarate, na vrijedi!

:angry-screaming:
I kad stojim tesko me pratiti...
naked_xjr
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha xjr 1200

Post by naked_xjr »

Space Director wrote:Aaaaaaa! :D
Jebeno! :D
Ja sam visok 187cm, to je taman da se digne sic 2cm, i spuste pete na zemlju, i malo kusura hvali.. i...i... jebiga, ne mogu, bice mali. Ne bih ipak, hvala. Nemojte da me nagovarate, na vrijedi!

:angry-screaming:
:liar:
Ni sebe ne možeš uvjeriti u to u što nas želiš uvjeriti...u svakom slučaju ti želim da uživaš u bilo kojem motoru koji ćeš voziti, makar taj ne bio tako dobar kao BMW R 1200 R :mrgreen: :mrgreen:
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Vratih se is Milana nakon cetiri dana i sto reci nego da znaju znjanje!!

Voze uglavnom Triumphe (kojih ima mali milijon, doslovce!!), Bmw-e, Harleye i Dukce, japanaca sam jako jako malo vidio.

Da se vratim na temu, ovih modela ima poprilicno. Motor je odlican, al fakat je. Ima klasicni dizajn, sigurno se lijepo vozi, iako bi ga volio okusit, snage i kilaze na pretek. Tipican Bmw, kad ga kupis, racunaj da ces ga minimalno jedno desetljece vozit, jer dosadit i zastarit jednostavno ne moze ;)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Post by winniemae »

wulfy wrote:
Image

ljudi, ja sam se zaljubio! :o :shock:

ali jbg, odakle........ :roll: :(
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Odlicna konkurencija Guzziu Griso 8v! Odlicna!!
Iako zna se sto bi ja radje 8-) . Guzzi mi je nekako sportskije nastrojen.
I jedina mana, sto mogu ovako ko promatrac ovog motora reci je sto su mu satovi malo preizbaceni povise fara.. Iako mozda to ima utjecaja na aerodinamiku, tko ce ga znat dok se ne proba :roll:
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Oprostite što odoh u OFF ali:
Du-Monster wrote:Vratih se is Milana nakon cetiri dana i sto reci nego da znaju znanje!!

Voze uglavnom Triumphe (kojih ima mali milijon, doslovce!!), Bmw-e, Harleye i Dukce, japanaca sam jako jako malo vidio.

Da se vratim na temu, ovih modela ima poprilicno. Motor je odlican, al fakat je. Ima klasicni dizajn, sigurno se lijepo vozi, iako bi ga volio okusit, snage i kilaze na pretek. Tipican Bmw, kad ga kupis, racunaj da ces ga minimalno jedno desetljece vozit, jer dosadit i zastarit jednostavno ne moze ;)
Mislim,šta reći,u citiranom postu sve je već rečeno. :dance: :dance:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
naked_xjr
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha xjr 1200

Post by naked_xjr »

Du-Monster wrote:Odlicna konkurencija Guzziu Griso 8v! Odlicna!!
Iako zna se sto bi ja radje 8-) . Guzzi mi je nekako sportskije nastrojen.
I jedina mana, sto mogu ovako ko promatrac ovog motora reci je sto su mu satovi malo preizbaceni povise fara.. Iako mozda to ima utjecaja na aerodinamiku, tko ce ga znat dok se ne proba :roll:

Vjeruj mi, to primijetiš samo ovako na slici jer je slikano od niže nego što ga se vidi kad si blizu njega. Kad si kraj njega i dok hodaš oko njega i dok sline cure :mrgreen: to ni ne primijetiš. Pogotovo se manje primijeti kad se stavi ona mala maskica...koja po meni služi jedino da se u vožnji mušice ne zapikaju među satove.
Post Reply