pitanje u vezi zakona

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Re: pitanje u vezi zakona

Post by [`_`] »

Pretpostavio sam da ce Vukan najdetaljnije odgovoriti,e sad imam jos nekoliko pitanja u vezi tih kaznenih bodova.
posto su mi nedje u maju napisali prijavu isto u bd,za prolaz na crveno ,neregistrovan auto i plus nisam imao vozacku,pa me interesuje kolko cu bodova dobiti za to a kolko za alkohol,nadam se da nece biti preko tih 9 inace cu izgleda morat opet polagat tek polozen vozacki.
Mada kolko sam cuo i jedna i druga prijava ce mi doci otprilike za nekih godinu do dvije jer su prebukirani.
KAd je bila ona moto zurka u garden isto su me bili priveli i imao sam vise alkohola od 1,08 al se nesjecam tacno koliko,mada mislim da je bilo blize 2,i tada su me pustili ,nekako sam se dovukao do petrovca ,doduse stvarno sam vozio polako ,jer sam imao i suvozaca - neodgovorno s moje strane voziti u takvom stanju ali jebiga svi grijese.
I jos jedna stvar me interesuje posto pise u zakonu vozacka se oduzima na anjvise 60 dana,ko odredjuje to oce li biti oduzeta na 30 dana ili 10 ili 60 i po cemu.
mada kolko sam shvatio zakon kaze da u roku od tih 60 dana bi trebao dobiti poziv od sudije al to se naravno nikad ne desava
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Nemoj da se ljutis, ali ja bi tebi oduzeo vozacku na malo duze od tih 60 dana. O eventualnim posledicama niko ne razmislja dok se nesto ne desi, a posle svi kazu "sta mi je ovo trebalo". A bogami bi malo pritvorio i te policajce sto su te pustili da vozis sa dva promila alkohola.
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

[`_`] wrote:Pretpostavio sam da ce Vukan najdetaljnije odgovoriti,e sad imam jos nekoliko pitanja u vezi tih kaznenih bodova.
posto su mi nedje u maju napisali prijavu isto u bd,za prolaz na crveno ,neregistrovan auto i plus nisam imao vozacku,pa me interesuje kolko cu bodova dobiti za to a kolko za alkohol,nadam se da nece biti preko tih 9 inace cu izgleda morat opet polagat tek polozen vozacki.
Mada kolko sam cuo i jedna i druga prijava ce mi doci otprilike za nekih godinu do dvije jer su prebukirani.
KAd je bila ona moto zurka u garden isto su me bili priveli i imao sam vise alkohola od 1,08 al se nesjecam tacno koliko,mada mislim da je bilo blize 2,i tada su me pustili ,nekako sam se dovukao do petrovca ,doduse stvarno sam vozio polako ,jer sam imao i suvozaca - neodgovorno s moje strane voziti u takvom stanju ali jebiga svi grijese.
I jos jedna stvar me interesuje posto pise u zakonu vozacka se oduzima na anjvise 60 dana,ko odredjuje to oce li biti oduzeta na 30 dana ili 10 ili 60 i po cemu.
mada kolko sam shvatio zakon kaze da u roku od tih 60 dana bi trebao dobiti poziv od sudije al to se naravno nikad ne desava
Wow, just wow
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

"[`_`]

WOOOW, druže moj, tvoje sigurnosti radi skalaj malo, što bi rekli podgoričani, nadam se da će ti se sve srediti sa vozačkom
A gdje ide ovaj put.......
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Freeman wrote:Nemoj da se ljutis, ali ja bi tebi oduzeo vozacku na malo duze od tih 60 dana. O eventualnim posledicama niko ne razmislja dok se nesto ne desi, a posle svi kazu "sta mi je ovo trebalo". A bogami bi malo pritvorio i te policajce sto su te pustili da vozis sa dva promila alkohola.
Potpuno se slazem!
Svi se fataju za glavu "posle"....
I kad stojim tesko me pratiti...
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

To dva mjeseca ti je u startu, a kada ti dodje sudjenje, sudija ti je uzima na jos mjesec, minimum...

I ono sto kazes, svi grijese, imas pravo, ali ti to ponavljas stalno, tako da ti nisi kao ostali koji su pod tim "svi grijese". Nazalost ni NikGold, a vjerovatno nas ima jos. Nije mi zao kada se zbog takvih stvari ljudi kaznjavaju. Nazalost, cesto se desavaju nesrece uzrokovane alkoholom, a kao po pravilu strada trece lice...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Post by Fail Cube »

Svi grijese ali neki samo jednom! Zato pazite. ;)
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Prvi put kad se desi moze da bude graska, drugi put slucajnost, treci put je vec navika 8-)
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
[`_`]
Grijač guma
Grijač guma

Post by [`_`] »

a recite mi ovo posto mi je oduzeta vozacka ,tacnije trebalo bi da mi je oduzeta b kategorija,da li u zakonu pise da smijes druge kategorije da vozis,pretpostavljam da ne jer su na jednoj vozackoj sve kategorije.
a cim mi je vrate ima da prijavim da sam je izgubio i da izvadim novu,cito da imam dvije za nedaj boze
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Post by Fail Cube »

[`_`] wrote:a recite mi ovo posto mi je oduzeta vozacka ,tacnije trebalo bi da mi je oduzeta b kategorija,da li u zakonu pise da smijes druge kategorije da vozis,pretpostavljam da ne jer su na jednoj vozackoj sve kategorije.
a cim mi je vrate ima da prijavim da sam je izgubio i da izvadim novu,cito da imam dvije za nedaj boze
Ovo je Mr Gugi napisao na svome topicu.
Gugi wrote:copy-paste
moje pitanje-prepiska sa unutranjim organima....mislim narodnom milicijom...

Poštovani,

Obavještavamo Vas, da imajuci u vidu da Vam je vozačka dozvola privremeno oduzeta, nemate pravo da upravljate ni motociklom dok vam se vozačka dozvola ne vrati , odnosno dok ne prestanu razlozi njenog oduzimanja.

--------------------------------------------------------------------------------
From: Nebojsa Radevic <radevicn@t-com.me>
To: uppobs@yahoo.com
Sent: Tue, December 1, 2009 9:44:47 AM
Subject: Kontakt - Zvanični sajt Uprave policije Crne Gore

Poštovani

Nebojsa Radevic posjetilac web sajta Vam je uputio primjedbu sa seldecim sadržajem:

Sadržaj primjedbe:

Postovani , Molim vas da mi date vase tumacenje ili misljenje o sljedecem: Naime , zbog prekrsaja u saobracaju koji je ucinjen automobilom , privremeno mi je oduzeta vozacka dozvola. Znaci prekrsaj je ucinjen automobilom i oduzima se B kategorija , pa je moje pitanje , mogu li upravljati motociklom za koje uredno posjedujem A kategoriju ?
Post Reply