bmw k1200s

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

bmw k1200s

Post by big1 »

Desila mi se ljubav na prvi pogled... :shock:
Interesuje me ovaj momak sto je bio na nordkap tour-u sto vozi k1200s ucestvuje li na ovom forumu i koji mu je nick-name...
inace taj motor mi se mnogo svidja i mislim da je savrsen kompromis izgled-performanse-udobnost-pouzdanost.. mislim da bi meni odgovarao bas jedan takav,a posto sam ja u potrazi za motorom (mog kalibra) htio bih da se povezem sa covjekom da razmijenimo misljenja i iskustva..
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: bmw k1200s

Post by wulfy »

Potraži nick ice http://www.nolimitbikers.com/forum/memb ... ofile&u=56 ;)

i pitaj...

a možda se čovjek i sam javi u ovoj temi :mrgreen:
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

big1 wrote:Desila mi se ljubav na prvi pogled... :shock:
Interesuje me ovaj momak sto je bio na nordkap tour-u sto vozi k1200s ucestvuje li na ovom forumu i koji mu je nick-name...

inace taj motor mi se mnogo svidja i mislim da je savrsen kompromis izgled-performanse-udobnost-pouzdanost.. mislim da bi meni odgovarao bas jedan takav,a posto sam ja u potrazi za motorom (mog kalibra) htio bih da se povezem sa covjekom da razmijenimo misljenja i iskustva..
slušaj drug, mislim da su ovu rečenicu svatili onako kako su htjeli da svate svi oni koji će da nas peglaju sad, jer je odlično postavljena iako svi znamo našta si mislio kad si pitao ;)

uglavnom, đe viđe danas to lijepo motorče i što te konkretno interesuje? Vožnja, udobnost, CIJENA? 8-)
big1
Grijač guma
Grijač guma

MITSUBISHI GALANT V6 24V

Post by big1 »

Sve!!! 8-)
Iskreno,smatrao sam da bmw pravi motore koji su,za moj pojam 'karakondzule,kiklopi i ostale nakaze' dok na forumu nijesam vidio sliku tvog BMW-a...
Inace sam BMW fan u auto industriji i vozio sam nekoliko godina (dokazano najbucniji auto u CG) BMW E36 325i ..
Danas sam prvo svratio do mog prijatelja Nina u auto boju,al nijesam dobio odgovor na pitanja:kako se vozi? Jel udoban? itd..itd..
Dobio sam samo 'ja ga nijesam vozio,al je brrzzz..(sto mi se svidja) i doobar motor,strašan..'
Onda odem na google images i odusevim se sa tim motorom u crno-bijeloj varijanti...i sad gorim..jer ja nebih klasicni R (a obozavam ih),nebih klasicni naked (extra je),nebih klasicni enduro (daleko bilo), ja bih sve u jednom,a ovo mi je najblize tome cini mi se

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator

Post by ice »

nisi onda dobro pročešljao teme foruma ;) klikni na http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... p=135#p135 i viđećeš ukratko našta liči ova zvijer.
kao što ti reče, nije klasični R ali poslije Grobnika od prošle godine mnogi R-ovi bi se postiđeli. Nino ti reče da ideeeeeee.... a ja ću ti uz još reć i da je ekstra udoban, povozan, kardan je čudo, nema mackanja i zatezivanja, imaš integrisane grijače na ručkama na dva nivoa tako da imaš da tgriješ kad je malo ili puuuuuuno hladno :) zaštita od vjetra je odlična, vjerovao ili ne, tek poslije 160km/h. Na otvoreni put, po zadnjem putovanjum, normalnom vožnjom nije trošio preko 6... što je za motor ove kubikaže i snage presmiješno. Još mi se niđe n ije pokvario, a iskreno da ti kažem kad bi mi se pokvario jedino bi mogao servis da pozovem pošto je pun elektronike i ako znam što bi mu mogao ja sam popravit ubij me ;) e jedna stvar koja me maaaalko sjekira, ponekad zna malo grublji mjenjač da bude ali vremenom se čovjek na to navikne. ne napomenuh da imaš tri sistema vješanja
1. Normal
2. Comfort
3. Sport

ma bruka, što da ti pričam :mrgreen:
big1
Grijač guma
Grijač guma

MITSUBISHI GALANT V6 24V

Post by big1 »

Ja sam zaboravio u pretstavljanju da napisem,da nemam bas puno vremena za internet..virnem tu i tamo,tako da nemojte zamjerit,al tako je..
Nego,Kvari li se ta elektronika kome? Koliko para ce mi trebat da se dokopam ovako necega? I mogu li platit kafu nedje pa da ga malo bolje osmotrim?

ice
NLB Moderator

Post by ice »

kad god oćeš. upravo završavam s rabotom pa dako ugrabim da skoknem do mora na fuka pa možda poslije toga...
big1
Grijač guma
Grijač guma

MITSUBISHI GALANT V6 24V

Post by big1 »

ice wrote:kad god oćeš. upravo završavam s rabotom pa dako ugrabim da skoknem do mora na fuka pa možda poslije toga...
Nista mi nebi milije bilo nego da upalim big-onju da napravimo djir i uz kafu razmotrimo moj slucaj,al porodicne prilike to ne dozvoljavaju..
Mozda u toku sledece nedjelje prije podne ili subota sledeca?

NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

viđeh li ja u tenderu da se prodaje jedan k1200s . poz
+1389+
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ja jos nisam kod nas vidio nijedan, sem ovog sto Ivan vozi.
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply