K:Polovno sjediste od Yamahe FZ6

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: K:Polovno sjediste od Yamahe FZ6

Post by djodja »

Jedini razlog zbog kojeg kupujem sjediste je jer bih to koje kupim slao na presvlacenje u BG, original je malo tvrdo. E sad, kupio bih neko sjediste koje je jeftino tipa max 30e, sve preko toga cu zrtvovati moje sjediste pa kako ispane. Sudeci po radovima koje sam vidio trebalo bi da izgleda fenomenalno ali opet zao mi je novo sjediste da saljem ako mogu da kupim neko trosno za male pare. Vjerovatno novo kosta i preko sto eura, ali potraznja za original sjedistem obicno je vrlo mala, jer rijetko ko, da ne kazem niko, ne kupi motor bez sjedista, a koliko sam vidio vrlo malo nas se odlucuje na ovakve poteze, tako da u koliko neko hoce da proda mislim da ne moze da ocekuje neku veliku sumu, ne od mene, vec od bilo koga. Na kraju, bas me interesuje koliko su original sjedista prodali zastupnici motora.....
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Primjera radi original mekse sjediste za mog Versysa kod ovlascenog dilera kosta oko 300 eura. ;)
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

bokibd wrote:Primjera radi original mekse sjediste za mog Versysa kod ovlascenog dilera kosta oko 300 eura. ;)
Bas kao i sto rekoh. I bas me interesuje koliko ih je prodao, 100e je presvukovanje sjedista, ti biras oblik, boju i vez, plus dobijas udobnije custom sjediste.
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Moze katanac. Zahvaljujem svima na pomoci.
Locked