ili "motor na prikolici"Tattoo wrote:Ne bih ja nista preko Garmina trazio ... odgovara ti kako za auto tako i za motor
(kao i za kombinaciju "motor U autu" )![]()
![]()
Navigacioni uredjaji
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Navigacioni uredjaji
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Može i "motor u guzicu", za ove što vole pješačit 
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Eo procackah da se u ovo gno kinesko moze i Garminov software ubacit. Kinezi su majka, poslije BMWa 
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Kinesko? Mislis na Vivax?sLowRider wrote:Eo procackah da se u ovo gno kinesko moze i Garminov software ubacit. Kinezi su majka, poslije BMWa
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Da, vivax.Hogar wrote:Kinesko? Mislis na Vivax?sLowRider wrote:Eo procackah da se u ovo gno kinesko moze i Garminov software ubacit. Kinezi su majka, poslije BMWa
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Vivax nije kineski, nego hrvatski. Naravno (kao i Garmin, uostalom) proizveden je u Kini, ali je vlasnik Vivax robnog branda M-San grupa iz Hrvatske, o cemu se mogu naci informacije i na njihovim web sajtovima. E sad, da li to govori da je Vivax bolji ili losiji brend, ocjenite sami. Isto kao sto je BIRA (za koju sam mislio da je poslednja kineska skalamerija), zapravo iz Bihaca (Bihacka Industrija Rashladnih Aparata) ...sLowRider wrote:Da, vivax.Hogar wrote:Kinesko? Mislis na Vivax?sLowRider wrote:Eo procackah da se u ovo gno kinesko moze i Garminov software ubacit. Kinezi su majka, poslije BMWa
- DUKA
- Grijač guma

Roki wrote:ili "motor na prikolici"Tattoo wrote:Ne bih ja nista preko Garmina trazio ... odgovara ti kako za auto tako i za motor
(kao i za kombinaciju "motor U autu" )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako steee, kako ste svi ?!?!
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Hogar wrote: Vivax nije kineski, nego hrvatski. Naravno (kao i Garmin, uostalom) proizveden je u Kini, ali je vlasnik Vivax robnog branda M-San grupa iz Hrvatske, o cemu se mogu naci informacije i na njihovim web sajtovima. E sad, da li to govori da je Vivax bolji ili losiji brend, ocjenite sami. Isto kao sto je BIRA (za koju sam mislio da je poslednja kineska skalamerija), zapravo iz Bihaca (Bihacka Industrija Rashladnih Aparata) ...
Kopija kineza.... e, to je tek dno
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
@slow i ostali
prodaje moj drugar u podgorici ove uredjaje sto pomenuh , a koga interesuje za motor beker je ovo
http://www.mybecker.com/enUK/MOBILE+NAV ... odile.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i blueberry uredjaje prodaje one oko 100 4 i kusur incha,
na tomtom ide igo ja stavljao na svaki, a ko zeli moze dobiti vrlo lako uputstvo za otkljucavanje svih garmin mapa kao i mape dje da nadje tako da ne kosta nista , kolegijalnost sta cu jace je od mene , samo nabavite jedan sd card i trpate mape i uzivate
prodaje moj drugar u podgorici ove uredjaje sto pomenuh , a koga interesuje za motor beker je ovo
http://www.mybecker.com/enUK/MOBILE+NAV ... odile.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na tomtom ide igo ja stavljao na svaki, a ko zeli moze dobiti vrlo lako uputstvo za otkljucavanje svih garmin mapa kao i mape dje da nadje tako da ne kosta nista , kolegijalnost sta cu jace je od mene , samo nabavite jedan sd card i trpate mape i uzivate
risk,is what makes life worth living.
- DUKA
- Grijač guma

sparko bratesparco wrote:@slow i ostali
o;i mi poslat broj od toga ti druga
d se poraaspitam za cijene
kako steee, kako ste svi ?!?!