Navigacioni uredjaji

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Re: Navigacioni uredjaji

Post by Slowhand »

Hogar wrote:
sLowRider wrote:
Hogar wrote:

Kinesko? Mislis na Vivax?
Da, vivax.
Vivax nije kineski, nego hrvatski. Naravno (kao i Garmin, uostalom) proizveden je u Kini, ali je vlasnik Vivax robnog branda M-San grupa iz Hrvatske, o cemu se mogu naci informacije i na njihovim web sajtovima. E sad, da li to govori da je Vivax bolji ili losiji brend, ocjenite sami. Isto kao sto je BIRA (za koju sam mislio da je poslednja kineska skalamerija), zapravo iz Bihaca (Bihacka Industrija Rashladnih Aparata) ...
Teorijski brand Vivax je hrvatski, a sam proizvod je dizajniran, testiran i sastavljen u Kineskoj fabrici. Ovaj trend je sada jako prisutan. Odete na neki od velikih sajmova elektronike, upoznate raznorazne kineske firme koje prave ove stvari, dogovorite se, pošaljete samo dizajn pakovanja, eventualno prevod softvera, i oni uzmu svoj GPS navigator (kasetofon, televizor, mikser....), koji prave za 100 drugih kompanije, i naprave ga pod vašim brendom, a ti se doma brineš za distribuciju marketing.....

Ta ista fabrika možda i pravi neke Pioneer uređaje, nevjerovatan trend. I mi kupujemo Garmin, a ne Vivax ili Sony, citiramo velike novinske članke ili preporuke, a oni se prave u istoj fabrici sa malim razlikama.

....a neko negdje, bogat, sjedi na jahti i samo se smješka....

Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

@DUKA

evo broja, pa moze nekome jos valjati igor 068000675
risk,is what makes life worth living.
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Iza Vivaxa stoji MS industrial ltd China preko svojeg distributera Msan koji se nalazi u Zagrebu. To je sva veza izmedju Hrvatske i Vivaxa.
Nebitno, al eto nek stoji kad se povede vec prica.
Hold your horses, man
Freeride
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

to vam je samo naljepnica na kraju koju ocete , tako ja nabavljam iz kine sony kopije kamera , samo sa logom firme koju ocete i prodajem ko svoje ;p
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

sparco wrote:to vam je samo naljepnica na kraju koju ocete , tako ja nabavljam iz kine sony kopije kamera , samo sa logom firme koju ocete i prodajem ko svoje ;p
Upravo tako, moj komentar je bio sa premisom da je MSan Hrvatska firma, a ne predstavništvo Kineske firme
A gdje ide ovaj put.......
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

roger that, captain , understood ! ;)))))
Post Reply