Ksenon za FZ6n s2

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Ksenon za FZ6n s2

Post by Supernova »

Da li neko zna picajzlu od majstora (samo mi takav treba jer necu da mi se da izvinete neki samoprozvani majstor usere u far) za ugradnju ksenona, neko ko se razumije u posao i zna da da dobar savjet. takodje me zanima gdje je mozda njbolje uzeti kesnone za istog.
Hvala unaprijed i poz
Joi - SUPERMOTO RULES
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: Ksenon za FZ6n s2

Post by goku »

Nas kolega sa foruma Madjo (big1) je ugradjivao ksenone.
Najbolje ga nazovi i pitaj 069312073
Deadly
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha X-max 125

Post by Deadly »

Nisam siguran jeli to isti Madjo, ali ja znam jednog Madja koji ima radionicu u garazama sa zadnje strane zgrade koja gleda na onaj park pored sportskog centra , on je imao da prodaje sve vrste ksenona i dobar je majstor.
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Deadly wrote:Nisam siguran jeli to isti Madjo, ali ja znam jednog Madja koji ima radionicu u garazama sa zadnje strane zgrade koja gleda na onaj park pored sportskog centra , on je imao da prodaje sve vrste ksenona i dobar je majstor.
Ne govorite o istoj osobi. Tvoj Madjo je nekada drzao servis za mobilne telefone u Hercegovackoj, dok gokuov Madjo, ako nisam pogrijesio, radi u servisu sa Vladom.
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Ako vec hoces da kupis kvalitretne xenone (ili HID kako ih zovu u Americi), najpametnije je da ih narucis iz inostrasntva. Dobar HID Kit kosta dosta. Dosta ljudi iz regiona je ugradjivalo kit-ove koji su kostali po stotinak eur-a, pa su morali da menjaju sijalice posle 5-6 meseci.. A sijalica je sama po sebi skupa. Sto se tice ugradnje, svaki kit mozes i sam da ugardis ukoliko imas osnovno poznavanje struje.

E sad, trazis li ti xenon ili bi xenon?
Post Reply