Ovo je jedna od mnogih stvari o kojima čujem sasvim suprotna mišljenja... S jedne strane (logično) kažu da je super stvar koju treba imati sa sobom, s druge da ovo napuni gumu nekakvom pjenom koja se zalijepi i za gumu i za felmu pa posle napravi veliki problem sa skidanjem...
Imate li iskustva s ovim?
Sprej za krpljenje (i pumpanje) gume
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: Sprej za krpljenje (i pumpanje) gume
Drug,ja sam bio prisutan makar 3 puta dje taj sprej spasio ljude.Jedan od tih slucajeva je bio kad je mom drugu pukla guma na R1 izvise Petrovca.Da sa nama nije bio brat Ice i imao taj sprej,ostadosmo mi tu dokle ne dodje neki majstor ili slicno.Sto da se to desi u inostranstvo dje nemamo nikoga?
Obavezno ga treba imat,posebno ako se krece na dalji put.
P.S.sto se tice skidanja gume,zabolje te,i onako ce majstor da se zabavi o tome
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Hvala, drug 
-
velimlje
- Silovatelj krivina

Tu i nastaje problem ...Madza wrote: Sto da se to desi u inostranstvo dje nemamo nikoga?
Meni su vec 2 gume bacili u smece ( doduse na skuteru ) kad sam sipao sprej u njih i posle otisao majstoru da propisno sredi rupu .... Od tad vise ne nosim sprej sa sobom ...
Nasi majstori ce , siguran sam , da sve skinu , operu , zakrpe i vrate , ali u tom inostranstvu .... cisto sumljam , sem ako pricamo o Albaniji , Rumuniji ili slicno
Ako imas gumu bez unutrasnje , najbolji je mali set za krpljenje , kosta slicno ko sprej , manji je a efikasniji . A i cena je tu negde ....
Tih setova ima raznih , ako te interesuje mozes jih lako nas , evo samo jedan sto sam nasao na brzinu
http://www.motorcyclistonline.com/escap ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I kad probas jednom , dvaput , pa se izvestis , sem ako vozis nesto jaaaaaako brzo , takva popravka je permanentna , to jest , ne trebas kod vulkanizera