P: Yamaha XT125

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

P: Yamaha XT125

Post by Endurio »

Yamaha XT125, pr. reg. 2007, odličan.. 1600 euria
Baba ga je držala u garažu 7 godina, samo je vožen po lijepom vremenu sinko... ;}

Slika: http://i736.photobucket.com/albums/xx4/ ... /xt125.jpg
Modifikacije u odnosu na fabrički model: plava metalik boja umjesto fabričke "lijepe plave",felme i gume šire od fabričkih, malo šminke...

Otvoreno:
Pa otprilike karakteristike su kao i za sve supermoto-enduro 125 kjubrika, vrh za većinu vrsta puteva, osim što je sporiji za otvoreni put, a nestabilan na klizavom terenu, blato, plaža, pijesak, živi pijesak... Moje iskustvo sa njim je takvo da je ovo koza od motora, znači svuda sam bio sa njim, obišao dosta puteva i planina u CG, a većinu sam se kretao po seockim putevima, jer mi je merak no svakako na otvorenom je sporiji jel'te, pa vas to malo hendikepira za duže destinacije, otvoreni put, van CG itd...
Ultimativno, vrhunski motor za početak karijere u moto vodama ko se pronalazi u enduro'stilu vožnje, ko voli svuda da ide, lak, okretan, a za grad je isto odličan, mada nisam kroz grad prošao 3 puta, no to što sam probao je OK... Znači odličan je za sezonu-dvije da se ispeče iskustvo, pa vam se onda javi apetit za jači itd...

Kvarovići:
1. Display ne radi, ali sve indikativne lampice(ljampice) oko display'a rade
- Tako je i otkupljen od prethodnog vlasnika i vožen do sada, nije mi se pokazalo urgentno potrebnim, pa sam to ladno iskulirao, no je onda zamjerka što vam ne mogu reć kolko je prešao do sad jer ne znam tačno, ali sam se većinu vremena vozio sa drugom koji vozi isto yamahu 125 tako da po njegovom motoru mogu odokativno reć da je moja pređena kilometraža 2500 km +-500km...
2. Prednji disk je na jedno mjesto mrvu kriv, jer sam ga neđe skoro nekako uspio zakačit na jedan panj od topole, što stvara vibracije prilikom kočenja na prednju kočnicu, što naravno treba odmah sanirati zbog efikasnog kočenja.
3. To je to...

Za sve ostale detalje (kojih nema valjda posle ovolike priče) kontaktirajte na pm ili mob. 069120999 i još samo nešto: Ako dobijem na kladionicu uskoro, neću ga prodavat, značiii nadam se dobitku, žao mi malog..
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Re: P: Yamaha XT125

Post by Endurio »

Prodato, uzeo sam 1,600.00 za njega od samoga sebe i sad ga ponovo prodajem, ali za 1500, oće li ko, hoće li tko?
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Evo i fotka, da ne moraju ljudi klikat na link:

Image
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

Fala stari dobri Hogare, no vidiš niko ga i neće, a nema veze, neka ga malo parkiran u gr. i za zajebanciju ponekad, pa ću ga poklonit nekome bedža radije no da ga prodajem potcijenjenog, zbog poštovanja prema motorima... idem ja sad da se vozim, pa ham'
Veljko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha mt-03!!

Post by Veljko »

Samo da javim da je motor odlican :) a u kojem se gradu nalazi?
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

PG
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

haj posli poruku oni dam kuda odoste tj dodjoste doma ili me cimni na 69 353699 pa cu zvat . poz
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

haj posli poruku oni dam kuda odoste tj dodjoste doma ili me cimni na 69 353699 pa cu zvat . poz
Ifshsh, sa malim zakašnjenjem, nisam imao interneta...
Oni dan, tura je bila PG-glava zete-carev most-Krnovo-Kapetanovo jezero-jezerine-Velje duboko-Kanjon mrtvice-međunožje(međurječje)-Ponikvica-Vukotica-Gostilje martinićko i brajovićko-Crnci i u PG dhoma.
Pa bogme sa međurječja na ponikvicu smo stigli kroz šumu, đe ljudska noga ili guma, nije kročila sigurno 10 godina, put je u mahovinu i kao zarasla kozja staza je, ali je totalni vrh, onaj dan je bilo top, top topova...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Bravo ,znaci niste preko Maganika no ste na Ponikvicu , bravo kad god ocete u avanturu zovite ;)
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

Vazda, kontaktiraćemo se prvom prilikom...no se eo kotrljamo još oko kupovine malo spremnijih mašina, da ne bi kaskali mnogo...
Post Reply