Nolimitbikers za mobilni telefon

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Nolimitbikers za mobilni telefon

Post by Hellboy »

Evo jedan predlog za admine i vlasnike ovog sajta. Mnogo dobro bi bilo kad bi napravili i wap verziju tj.verziju za mobilne telefone. Pri tome bi mogli uci na sajt i sve provjeriti sta se desava na njemu preko skoro naaajjjobicnijeg mob.tel. Upitati nekog nesto, zatraziti pomoc... Ma to je to :mrgreen:
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Re: Nolimitbikers za mobilni telefon

Post by kopljas »

To ne bi trebao da bude veliki problem :)
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

Sada cemo proslijediti Adminu
Ne znam jeli problem, jer za sajt koristimo kao i za forum neku jomlu ili jbg ne znam sto li vec
Mozda ima modul za wap a mozda ne.
Konsultacije pa obavijest
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Post by big1 »

Ja nemam tih problema..ko ima nokiu N95 i sl. NO PROBLEM 8-)
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Zahvaljujem na predlogu, sugestije nam dobro dodju, ali lako je reci: dobro bi bilo napraviti/ubaciti/dodati/organizovati... i sl.. i mi onda to kazemo nasem adminu koji ima redovni posao, zajebanog sefa, tj. direktora (prava tezina od covjeka, non stop ga kinji), trudnu suprugu i dvoje ipo djece, pa on treba da nadje vremena, i da se prihvati posla uz sve ovo, ne dobije ni pare ni dinara, no ga jos sef kazni 10% od plate, jer se zajebava necim mimo posla...

Ja isto mislim da nema potrebe za WAP-om, jer je on pomalo prevazidjen, a svako danas manje vise ima mobilni telefon sa kojim moze da browsuje i sajtove koji nisu uradjeni u WAP-u.
Nadalje, nas sajt nema toliko ceste novosti, ni toliko vazne da im se mora u svakom momentu pristupiti preko svih mogucih tehnologija.

Ja bih radije zamolio chlanove, ako mogu da pomognu, pa da prevedu neki tekst ili vijest, naprave neki review komada opreme koji imaju i tako pomognu da ovo mjesto ima vise zanimljivih sadrzaja koje ce ljudi posjetiti, cak i ako nije u WAP tehnologiji :)

big1 wrote:Ja nemam tih problema..ko ima nokiu N95 i sl. NO PROBLEM 8-)
I kad stojim tesko me pratiti...
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

Sto se tice web stranica nemam ni ja problema sa tim jer posjedujm smartphone palm treo 750,ali se radi o tome sto je dosta sporo na mobilnom telefonu da se otvara web I trebali bi svi da kupe neke jace telefone da bi otvarali ovaj sajt. 90 posto sajtova postoji u wap dizajnu,pa zasto I mi da odskacemo. Takodje za svaku posjetu forumu treba da odvojim po 2-3 evra sto je jako skupo I jako sporo. Ako je neko preuzeo odgovornos I obavezu u startu da radi oko sajta treba I da zavrsava,jer on ne moze samo da se uradi I na tome da ostane vec mora I da se prosiruje I odrzava...Nemoj neko pogresno da me shvati,ja sam samo iznio svoje misljenje tj.predlog a na vama je da odlucite sta dalje...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Zaista nisam razmisljao u tom smjeru, da ima ljudi koji koriste internet samo preko telefona, a znam da ta vrsta vezivanje na Internet nije jeftina.

Ne shvati ni ti mene pogresno, ja sam sve napisao u saljivom tonu, administrator je nas drugar, a njegov sef je isto nas drugar, pa je zajebancija u tom smjeru.

Pogledacemo koliko je to izvodljivo da se napravi, pa cemo da vidimo.
Hvala na sugestiji.
I kad stojim tesko me pratiti...
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by Hellboy »

A sad je ispalo da sam ja neki smarac jer djeluje da sam pisao tim tonom,al nisam vec samo predlozio u koliko je to moguce
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Hellboy wrote:A sad je ispalo da sam ja neki smarac jer djeluje da sam pisao tim tonom,al nisam vec samo predlozio u koliko je to moguce
:lol: ljukra :)

pazi ovo, cijela organizacija oko stvaranja ovoga sajta je skroz ludacka, pocevsi od same ideje pa do realizacije, i ukratko da ti kazem da i ovo sto imamo jeste zahvaljujuci nasem Adminu koji radi posao za 10tku, a nema nista od toga. Samo je dobra volja u pitanju. E sad, jednom cemo fino na dvevni red stavit, kad Admina doooobro potkupimo :mrgreen: , i ovu tvoju ideju koja je ok i razmotrit koliko je izvodljiva. Ako ON kaze da je izvodljivo - zasto da ne. Thanx i nastavi da dajes sugestije i kritike, i ti i svi ostali
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

A mozda da mu ja svaki mjesec skidam po 10%, i onda na kraju godine, kao da mu dam, ono kao mi ga castili :lol:
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
Post Reply