Evo kako izgledaju:

pa zar nije lakse ovako prodati za pare i kupiti koje tebi odgovaraju;odg boju i sve ostalo....naravno kao meni budu odg oveN-i-k-O wrote:XL a nebih prodavao brate jer mi rukavice trebaju no ako imash kakve rukavice ovoga tipa da mi dash samo da su Crne ili Crno-Crvene i evo ti ih.

okN-i-k-O wrote:A ja znam brate no da ih kupis ispod 80-100 eura ne mosh kupit dobre rukavice a kad ih kupish ne mozesh ih u po` cijene prodat o tome se radi.
Zato ja necu da ih dajem za pola cijene pa da dodajem josh toliko da bi poshao u prodavnicu da ih kupim nego fino ako kome odgovara zamjena zbog boje i svako srecan i zadovoljan...
Ti ako mosh kupit neke nedje na ovu foru, ne patim da su sad neshto posebno samo da sluze svrsi i da su za predstojeci period kupi ih
i evo ti ove, da nebi ulazio sad u cijene koliko su ove ili one i itd.
Sam vidji cijene po kojoj tebi odgovaraju i nadji na google te neke koje bi mi ti kupio za ove da pogledam i odma ti dajem ove brate.
Samo zbog boje ih mijenjam inache su rukavice zvek.
Race ja mislim da su, provjeri isto na google ukucaj clover r-8 i izbachice ti sve, vishe se ti razumijesh u ove rabote