Sigurni ste vi sa ispravnim motorom ali ne mozete bit sigurni sa neispravnim milicajcimaBosko wrote: Tako da vise nijeste sigurni ni sa potpuno ispravnim motorom!
PRESRETAC HVATA BRZE!!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: PRESRETAC HVATA BRZE!!
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Nema odje kod nas Roki neispravnih milicijacaRoki wrote:Sigurni ste vi sa ispravnim motorom ali ne mozete bit sigurni sa neispravnim milicajcimaBosko wrote: Tako da vise nijeste sigurni ni sa potpuno ispravnim motorom!
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Evo kako je mene svjetovao policajac jedan dobri kada me uhvatio u preticanju kolone na punoj liniji. Necu objasnjavati da sam bio prinudjen na takav prekrsaj radi sigurnosti u saobracaju (ma koliko nevjerovatno izgledalo) sto su i oni iskreno rekli. Ali kao kazna mora da se pise makar za kolonu vozila. E tu ide savjet njihov. "Ne potpisuj nista, jer se nama treba placati svaki izlazak na sud 11e. E, posto u kasici prasici nema para za to mi i ne izlazimo na sud tako da posle dva tri rocista ti dobijas spor". Ovo mi policaj rekao i ja to selektivno primjenjujem tj. samo ako naidjem na neku avetinju sto oce da se izivljava.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.