K: Opremu

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
CVX
Stoper
Stoper
Vozim: tabanići (privremeno)

K: Opremu

Post by CVX »

Početnik sam, valjala bi mi kaciga i još ponešto od opreme... Može polovno, samo da je što povoljnija ponuda. Radije ću kupiti polovnu kacigu za 150E ako je nova 300, nego neku za 100, ako je nova 200 :)

E, da... Visok sam 1.95m i imam 95kg.
Never ride faster than you guardian angel can fly
Highway_Curves
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500

Re: K: Opremu

Post by Highway_Curves »

nemoj polovnu kacigu...ne valja ti ušteda tu pet para....+ oblik je već formiran unutra tako da teško da će pasovat...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Imama ja ponesto sto mi ne treba. Imam kratku IXS jaknu, vozenu jednu sezonu, sa uloskom...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

kopljas wrote:Imama ja ponesto sto mi ne treba. Imam kratku IXS jaknu, vozenu jednu sezonu, sa uloskom...
a je li i ulozak koriscen .... :mrgreen:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

:lol: :lol: :lol:
+1389+
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

CVX wrote:Početnik sam, valjala bi mi kaciga i još ponešto od opreme... Može polovno, samo da je što povoljnija ponuda. Radije ću kupiti polovnu kacigu za 150E ako je nova 300, nego neku za 100, ako je nova 200 :)

Sto da ne..Svi smo kupovali polovnu opremu..Treba neko vrijeme da covek shvati sto oce od opreme..
Neke kacige su prebucne , neke imaju slabu ventilaciju , nekome to i nije bitmo..Za jakne i pantalone ima slicnih fazona..
Polovno je jeftino , pa kad jednom tacno budes znao sto oces ne zali pare i kupi novu opremu...Samo naprijed..
Putovati je dva put zivjeti...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

ZoranM wrote:
CVX wrote:Početnik sam, valjala bi mi kaciga i još ponešto od opreme... Može polovno, samo da je što povoljnija ponuda. Radije ću kupiti polovnu kacigu za 150E ako je nova 300, nego neku za 100, ako je nova 200 :)

Sto da ne..Svi smo kupovali polovnu opremu..Treba neko vrijeme da covek shvati sto oce od opreme..
Neke kacige su prebucne , neke imaju slabu ventilaciju , nekome to i nije bitmo..Za jakne i pantalone ima slicnih fazona..
Polovno je jeftino , pa kad jednom tacno budes znao sto oces ne zali pare i kupi novu opremu...Samo naprijed..

I ja se slazem da je OK kupiti nesto polovno, ali kacigu bas i ne bih. To mi cuva glavu, a ona jest malo sa fabrickom greskom, ali nije polovna ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
salmajster
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha V Star 650

Post by salmajster »

Roki wrote:
kopljas wrote:Imama ja ponesto sto mi ne treba. Imam kratku IXS jaknu, vozenu jednu sezonu, sa uloskom...
a je li i ulozak koriscen .... :mrgreen:

Misliš, ako sadržaj krene levo ili desno :lol:
Bato
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 adventure s

Post by Bato »

Imam pantalone IXS , velicina je XXL , imaju postavu na skidanje , vodonepropusne , crna boja sa dva dzepa naprijed.Cijena je 85 eura.
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Kaciga Nolan N 85S , siva , ugradjene naocare , XL velicina , nije bucna ,odlicno ventilira, unutrasnjost se skida i pere ,placena na ljeto 185 eura ,nosena sezonu , "taknuta" malo na jedno mjesto...100 eura

http://www.thehelmetplace.co.uk/acatalog/info_454.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Image

Jakna Roleff , ovako nesto , XXl velicina , plaćena 135 eura ,nosena 2 sezone , za 195cmm X 100kg idealno....70 eura

Image

Kaciga NITRO N1120VN , placena 100 eura ,nosena samo 3-4 puta ,kao nova , 50 eura
Tip:integralna
Kvalifikacija proizvođača: sport-touring
Vezica: Double D kopča
Veličina:S
Školjka: polikarbonat
Vizir: providni
S pripremom za PIN LOCK.
Unutrašnjost:antialergijska,skidajuća i periva
Ostale karakteristike:ECER 22-05,ACU gold standard,top ventilacija
http://www.magnetix.hr/Detalji.aspx?idP ... 715b7b3aee" onclick="window.open(this.href);return false;

Image

HELD Okovratnik ,placen 10 eura , nosen 3-4 puta , 5 eura
- neopren zaštita za lice i vrat
- HUSKY-FLEECE zaštita u predijelu vrata
- čičak

Image
Post Reply