I: Trazim
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: I: Trazim
Lijep ti je ovaj izbor, samo ih vrlo malo ima odje, rekao bih.
Cackaj po Srbiji, mozda nadjes.
Cackaj po Srbiji, mozda nadjes.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
easyrider
- Stoper

- Vozim: Suzuki Freewind
Tamo sam i cackao po onoj moto-berzi, zato sam i napravio ovaj izbor ali bi mi bilo jednostavnije ovdje se dogovarati oko svega...
-
LION
- Test vozač kaskader

do koliko para trazis....mogo bi finog fazera trgovat...zavisi kako si sa parama 
-
easyrider
- Stoper

Vidim ih puno po oglasima, ima ih na svakom cosku a to ipak nije tip motora koji trazim. Pare i jesu problem zato sam i naglasio godiste a ovo su sjajni modeli koji su na srbijanskom forumu izmedju 2000 i 2300e. Uz odredjeni dogovor to bih mozda mogao da nategnem a za te iste pare ne bih bio zadovoljan nekim skuterom. Komplikovano, ali kad se krene traziti, nesto se i nadje!!!
-
easyrider
- Stoper

Dobar motor, mada za nijansu mu je dizajn staromodniji od navedenih modela. Ipak cu razmisliti u zavisnosti od cijene, stanja, opreme i td. Moze i neke slike!!!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =22&t=3333" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda te ovo može interesovati.
Možda te ovo može interesovati.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
3OPAH
- Biker wannabe

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... ?f=25&t=69" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da mi DR Mracni nece zamjeriti sto se sluzim njegovim fotkama,...samo sto sad nema taj kofer, ostali su mi nosaci kofera givi,..sta jos???stanje...paaa 90%...prosle god pred kraj sezone zamijenjen semering u viljusci i ulje u obje,...ulje u motoru liqui moly i filter ulja orig yamahin imam racune za to ako koga interesuje, zamijenjene zadnje plocice, prednje dobre...treba zamijeniti zadnju gumu mada nije hitno
eto toliko 
nadam se da mi DR Mracni nece zamjeriti sto se sluzim njegovim fotkama,...samo sto sad nema taj kofer, ostali su mi nosaci kofera givi,..sta jos???stanje...paaa 90%...prosle god pred kraj sezone zamijenjen semering u viljusci i ulje u obje,...ulje u motoru liqui moly i filter ulja orig yamahin imam racune za to ako koga interesuje, zamijenjene zadnje plocice, prednje dobre...treba zamijeniti zadnju gumu mada nije hitno
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Ima TTR600, clana foruma "Roki", koji je drugi vlasnik.
Motor je kod nas u garazi, u vrhunskom stanju, presao nekih 13.000km, 2000-2001godiste, odjavljen sa njemackih tabli...
Cijena 1600e.
Motor je kod nas u garazi, u vrhunskom stanju, presao nekih 13.000km, 2000-2001godiste, odjavljen sa njemackih tabli...
Cijena 1600e.
I kad stojim tesko me pratiti...