KOJI LANAC?

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Re: KOJI LANAC?

Post by Bandit »

Space Director wrote:Nije isti lanac za Yamahu XJDiversion od 78ks/ 60nM momenta i Bandita 1200, od 100/120ks (ima Bandita uljara i ovoj konjazi) i kamionskog obrtnog momenta.
Lanac i lancanici se mijenjaju u setu, ne odvojeno. Izbroj koliko zubova imaju lancanici, to mora biti isto, jedino ako ces da dobijes na kracim i brutalnijim ubrzanjima, ides sa zubom manje na prednjem lancaniku, a ako ces na krajnjoj brzini onda zub vise. A obzirom da ces ti se vozis ko normalan i posten covjek, onda uzmi standardni set :)
Lancanici idu fabricki,naravno(vec naruceni),imao sam dilemu oko lanca ali nadjoh da mi treba koiji trpi 10500 lb...
Svakako,zahvaljujem na promptnim odgovorima!
14:23
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

a ko te nauci da to kupujes odvojeno kumim te bogom ( ja vjerujem da se i na Tusku pjacu to prodaje zajedno ;) i od istog proizvodjaca) prastaj sto se prije ne javih, jbg zaboravio
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
vickodu
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: 1190 adv

Post by vickodu »

Kupi zajedno odnosno set jer u toj varijanti je nešto jeftinije Ako možeš birat uzmi did ili afam Daj nekome ko ima alat za spojit lanac jer ćeš ga teško spojit bez njega
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Roki wrote:a ko te nauci da to kupujes odvojeno kumim te bogom ( ja vjerujem da se i na Tusku pjacu to prodaje zajedno ;) i od istog proizvodjaca) prastaj sto se prije ne javih, jbg zaboravio
Ja ne vidim da sam rekao da je kupljen raspar :D ...da je prosto!
14:23
Post Reply