Space Director wrote:Nije isti lanac za Yamahu XJDiversion od 78ks/ 60nM momenta i Bandita 1200, od 100/120ks (ima Bandita uljara i ovoj konjazi) i kamionskog obrtnog momenta.
Lanac i lancanici se mijenjaju u setu, ne odvojeno. Izbroj koliko zubova imaju lancanici, to mora biti isto, jedino ako ces da dobijes na kracim i brutalnijim ubrzanjima, ides sa zubom manje na prednjem lancaniku, a ako ces na krajnjoj brzini onda zub vise. A obzirom da ces ti se vozis ko normalan i posten covjek, onda uzmi standardni set
Lancanici idu fabricki,naravno(vec naruceni),imao sam dilemu oko lanca ali nadjoh da mi treba koiji trpi 10500 lb...
Svakako,zahvaljujem na promptnim odgovorima!
a ko te nauci da to kupujes odvojeno kumim te bogom ( ja vjerujem da se i na Tusku pjacu to prodaje zajedno i od istog proizvodjaca) prastaj sto se prije ne javih, jbg zaboravio
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Kupi zajedno odnosno set jer u toj varijanti je nešto jeftinije Ako možeš birat uzmi did ili afam Daj nekome ko ima alat za spojit lanac jer ćeš ga teško spojit bez njega
Roki wrote:a ko te nauci da to kupujes odvojeno kumim te bogom ( ja vjerujem da se i na Tusku pjacu to prodaje zajedno i od istog proizvodjaca) prastaj sto se prije ne javih, jbg zaboravio
Ja ne vidim da sam rekao da je kupljen raspar ...da je prosto!