CJENOVNIK NOVIH MOTORA (crnogorsko moto tržište)

Kupovina motora, djelova i opreme
Locked
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Re: CJENOVNIK NOVIH MOTORA (crnogorsko moto tržište)

Post by Bandit »

Hogar wrote:
Bandit wrote:
Hogar wrote:Ocekivao bi covjek da se to najavi na ovakvom forumu, organizuje neko svecano otvaranje, modeli, ovo ono... a mi mu ni adrese ne znamo...
Bice,bice.... samo da se malo organizuje!
Jos ako bude W800 da se pogleda... qq... steta sto nisam bogat da imam 3 motora ;) W800 bi sigurno bio jedan od njih.
Hogare,da si bogat q**c bi imao tri! Prije bi to bilo 33 :lol:
14:23
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

vuk wrote:
wulfy wrote: BMW, Cagiva, Husqvarna, Kawasaki, Kymco, MV Agusta, Peugeot, Salcano, Suzuki i Tomos,
Nema Aprilije?
Napredak iz Kotora se povukao iz posla još prošle godine. Bio sam u Anbo Trade (trenutni zastupnik Aprilije), reče vlasnik, da proda ovo što ima (dva-tri skutera i nešto kaciga) i povlači se i on iz posla. Opet su italijane (Piaggio, Gilera i Aprilia) počeli da rade ovi iz Krizme, ali oni će izgleda de se baziraju samo na program skutera. Krisma više ne prodaje modele Keeway-a i Benelli-ja.

Iz Krisme, Efel (Yamaha), M-Mota (Malaguti), Ačimić (Generic) i Karala (Tomos) čekam e-mail sa njihovim kompletnim cjenovnicima. Andrej bi još trebao da da cjene za KTM (za Kawasaki objavljuju slovenci, i ko god prodavao Kawasaki te obavljene cjene moraju biti) i da se provjeri da li VG Biroelektronika iz Bara još radi Hondu. Mislim da bi to bilo to što se tiče moto-radnji u CG. Ima jođ Đenka u HN, ali oni prodaju samo opremu, ako sam dobro.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Hogar wrote:
Bandit wrote:
Hogar wrote:Ocekivao bi covjek da se to najavi na ovakvom forumu, organizuje neko svecano otvaranje, modeli, ovo ono... a mi mu ni adrese ne znamo...
Bice,bice.... samo da se malo organizuje!
Jos ako bude W800 da se pogleda... qq... steta sto nisam bogat da imam 3 motora ;) W800 bi sigurno bio jedan od njih.
Biće svečano otvaranje novog yamaha salona motocikala ;) Pošto vidim da je suma oko 7.500 € tebi interesatna, evo da ti malo natuknem (yamaha je cjena po slobodnoj procjeni s' obzirom da nemam cjenovnik za 2011-tu)

Kawasaki W 800 ---------------------- 7.383 €
BMW G 650 GS ------------------------ 7.400 €
Yamaha XT 660 Z Tenere ------------ 7.345 €
Kawasaki Versys ---------------------- 7.060 €
Kawasaki Versys ABS ----------------- 7.529 €
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Locked