MK POSEIDON Budva
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: MK POSEIDON Budva
Aaa kako su mrzni ovi posejdoni...
Svi vole zene, pivo, motore.. aaaa..
Ima li ve na fejsbuk..
Svi vole zene, pivo, motore.. aaaa..
Ima li ve na fejsbuk..
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
-
BULDOG
- Grijač guma

- Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu
pozdrav javljam se iz tivta treba mi jedna informacija. interesuje me sta je sve potrebno od papira da se registruje moto klubwrong rider wrote:MK POSEIDON Budva oformljen 2009.god. Broji 20 članova u ovoj godini.
Klub je formiran u namjeri da se ljudi sa interesovanjima za: motore, putovanja, prijateljska druženja, koju čašu ...., i dobačanje zgodnim ženama dok nas starost ne pokosi, udruže i djeluju ka jedan. Sve Vas pozdravljamo i nastavljamo u istom duhu.
unapred hvala
pozdrav
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
MK Poseidon je registrovan kao NVO ij jednog jedinog razloga a to je da ne bi morali da se bakcemo sa finansijama (platice, doprinosi, PDV itd itd).
Za NVO je potrebno da se napravi osnivacka skupstina, zapisnik sa osnivacke skupstine sa navedenim svim podacima (JMBG, br. lk, ime preyime, mjesto stanovanja onih koji su bili na osnivackoj skupstini). Minimalno je da bude cini mi se desetak clanova. Takodje je potrebno da bude donesen status koji ce biti usvojen na osnivackoj skupstini.
Ono sto je jako bitno je da posto je NVO mora biti prijavljen MUP-u (ministrastvu) i da ime mora biti na maternjem jeziku (Poseidon nisu htjeli da prihvate dok im nije objasnjeno da je to ime) itdddd
mislim da je ovo dovoljno
Za NVO je potrebno da se napravi osnivacka skupstina, zapisnik sa osnivacke skupstine sa navedenim svim podacima (JMBG, br. lk, ime preyime, mjesto stanovanja onih koji su bili na osnivackoj skupstini). Minimalno je da bude cini mi se desetak clanova. Takodje je potrebno da bude donesen status koji ce biti usvojen na osnivackoj skupstini.
Ono sto je jako bitno je da posto je NVO mora biti prijavljen MUP-u (ministrastvu) i da ime mora biti na maternjem jeziku (Poseidon nisu htjeli da prihvate dok im nije objasnjeno da je to ime) itdddd
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- crna bd
- Stoper

- Vozim: jawa cz
A kako postati clan kluba?:)wrong rider wrote:MK POSEIDON Budva oformljen 2009.god. Broji 20 članova u ovoj godini.
Klub je formiran u namjeri da se ljudi sa interesovanjima za: motore, putovanja, prijateljska druženja, koju čašu ...., i dobačanje zgodnim ženama dok nas starost ne pokosi, udruže i djeluju ka jedan. Sve Vas pozdravljamo i nastavljamo u istom duhu.
Pozz
Kad ja tamo, ono-medjutim!
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
dodji do gardena ili trazi mene ili wulfyja ili fat boy
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
A s obzirom d ko je zaduzen za NVO u MUP nije ni cudo sto postavljaju glupa pitanja, vjeruj mi.jagerbd wrote:MK Poseidon je registrovan kao NVO ij jednog jedinog razloga a to je da ne bi morali da se bakcemo sa finansijama (platice, doprinosi, PDV itd itd).
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!