MK POSEIDON Budva

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Re: MK POSEIDON Budva

Post by jagerbd »

:shhh: :shhh: :shhh: da se ne dofacamo tema finansija
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Aaa kako su mrzni ovi posejdoni...
Svi vole zene, pivo, motore.. aaaa..
Ima li ve na fejsbuk..
Hold your horses, man
Freeride
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

:) :lol: :lol:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
BULDOG
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu

Post by BULDOG »

wrong rider wrote:MK POSEIDON Budva oformljen 2009.god. Broji 20 članova u ovoj godini.
Klub je formiran u namjeri da se ljudi sa interesovanjima za: motore, putovanja, prijateljska druženja, koju čašu ...., i dobačanje zgodnim ženama dok nas starost ne pokosi, udruže i djeluju ka jedan :D . Sve Vas pozdravljamo i nastavljamo u istom duhu.

Image
pozdrav javljam se iz tivta treba mi jedna informacija. interesuje me sta je sve potrebno od papira da se registruje moto klub
unapred hvala
pozdrav
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

MK Poseidon je registrovan kao NVO ij jednog jedinog razloga a to je da ne bi morali da se bakcemo sa finansijama (platice, doprinosi, PDV itd itd).
Za NVO je potrebno da se napravi osnivacka skupstina, zapisnik sa osnivacke skupstine sa navedenim svim podacima (JMBG, br. lk, ime preyime, mjesto stanovanja onih koji su bili na osnivackoj skupstini). Minimalno je da bude cini mi se desetak clanova. Takodje je potrebno da bude donesen status koji ce biti usvojen na osnivackoj skupstini.
Ono sto je jako bitno je da posto je NVO mora biti prijavljen MUP-u (ministrastvu) i da ime mora biti na maternjem jeziku (Poseidon nisu htjeli da prihvate dok im nije objasnjeno da je to ime) itdddd

mislim da je ovo dovoljno
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
crna bd
Stoper
Stoper
Vozim: jawa cz

Post by crna bd »

wrong rider wrote:MK POSEIDON Budva oformljen 2009.god. Broji 20 članova u ovoj godini.
Klub je formiran u namjeri da se ljudi sa interesovanjima za: motore, putovanja, prijateljska druženja, koju čašu ...., i dobačanje zgodnim ženama dok nas starost ne pokosi, udruže i djeluju ka jedan :D . Sve Vas pozdravljamo i nastavljamo u istom duhu.

Image
A kako postati clan kluba?:)
Pozz
Kad ja tamo, ono-medjutim!
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

dodji do gardena ili trazi mene ili wulfyja ili fat boy
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

jagerbd wrote:MK Poseidon je registrovan kao NVO ij jednog jedinog razloga a to je da ne bi morali da se bakcemo sa finansijama (platice, doprinosi, PDV itd itd).
Za NVO je potrebno da se napravi osnivacka skupstina, zapisnik sa osnivacke skupstine sa navedenim svim podacima (JMBG, br. lk, ime preyime, mjesto stanovanja onih koji su bili na osnivackoj skupstini). Minimalno je da bude cini mi se desetak clanova. Takodje je potrebno da bude donesen status koji ce biti usvojen na osnivackoj skupstini.
Ono sto je jako bitno je da posto je NVO mora biti prijavljen MUP-u (ministrastvu) i da ime mora biti na maternjem jeziku (Poseidon nisu htjeli da prihvate dok im nije objasnjeno da je to ime) itdddd

mislim da je ovo dovoljno
A s obzirom d ko je zaduzen za NVO u MUP nije ni cudo sto postavljaju glupa pitanja, vjeruj mi.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply