Gliser za motor
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

- Vozim: Pedale :-)
Gliser za motor
Prodajem ili mijenjam za skuter ili motor gliser Elan GT435S,sa motorom,(a moze i posebno) Yamaha 70ks,96.g,dvotaktna sa elektricnim trimom u odlicnom stanju! Gliser je u fabrickom stanju,znaci nikad nije krpljen ni farban,jos ima Elanove naljepnice po sebi,cak nikad nije koper mazan! Ima fabricku prikolicu,ceradu za kisu,tendu za sunce,akomulator,rezervar,merdevine...itd Vrijednost oko 4000e! Za kes moze mali popust! Bacajte ponude pa dako se sta probere! Moguca i moja doplata ako skuter ili motor vrijede doplate! Pozeljno do 500cm! Zivjeli!
-
NIKOLAA
- Stoper

- Vozim: HONDA Shadow 750 AERO
Re: Gliser za motor
Interesuje mene! Koje je godiste korito, a koje je motor?
Napisao si da je korito u odlicnom stanju, ali nijesam procitao o motoru nista detaljnije-koliko je koristen, koliko trosi itd. Volio bih da okacis koju kvalitetniju sliku da malo vidim. Unaprijed zahvalan.
Napisao si da je korito u odlicnom stanju, ali nijesam procitao o motoru nista detaljnije-koliko je koristen, koliko trosi itd. Volio bih da okacis koju kvalitetniju sliku da malo vidim. Unaprijed zahvalan.
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

Evo me na vrijeme ko i obicno!
Gliser ti je 88.g,a Yamaha 96.g.Inace zadnjih 5-6 god. je odmarao na suvom vezu konzerviran i povremeno paljen cisto radi boljeg odrzavanja! A i to ranije sto je vozen je bilo mjesec dana godisnje kad gospoda dodju na odmor,a i od to mjesec nije svaki dan vozen!Tako da ti ne trebaju ni vesla ni rezervni tomos slobodno!
Sto se tice potrosnje to ti je kao i kod auta i motora,sve zavisi od nacina voznje.Na pun gas sa 3-4 osobe potrosice i 20l/h,a normalnom krstarecom brzinom na 3000-3500 obrtaja oko 12l/h! Ali vjeruj mi taj sat sa motorom od 70ks i gliserom od 200kg traje previse dugo i stizes mnogo daleko! I ludost je voziti ga punim gasom jer vise leti nego sto plovi!;) A slike su sa telefona pa neznam koliko se moze zumirati.
i
i 
i
i 
-
NIKOLAA
- Stoper

- Vozim: HONDA Shadow 750 AERO
Interesuje me neko novije korito, ali u svakom slucaju hvala. Pozdrav
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

To postujem kolega! Ali za 1700e koliko cijenim samo gliser tesko da mozes naci nesto mladje i ocuvanije!Bar ne sa ovoliko pratece opreme,jer sama prikolica kosta oko 700_800e! Sto ne znaci da ne trebas probati!
I kao sto rekoh moze i posebno gliser sa svom opremom oko 1700e, a Yamaha sa svojim fabrickim komandama 2200e !
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

Yamaha prodata,a cijena glisera sa prikolicom spustena na 1600e.Moze i samo gliser 950e! Naravno pozeljna kompenzacija za skuter ili motor!
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

Ode i gliser! Cijena prikolice 600€! Fabricka elanova,podesiva za plovila do 6m. Moze i zamjena sa hondinim skuterom 250cm za neki SM do 500cm uz doplatu!