YAMAHA WR 450 F 2006 god , 7750 km , registrovana do septembra mjeseca. Motor je stvarno u dooobrom stanju ako se zanemari par ogrebotinica sa lijeve strane što je za jedan hard enduro motor više nego smiješno. Excel felme, Rental volan , Acerbis aluminijski štitnici ruku , sm blatobran. Lanac, lančanici, pločice su OK . Prednja guma nekih 70% dok je zadnja zrela za zamjenu a vrlo je moguće da ja to odradim. Ja sam ulje mijenjao na manje od 1000-1200 km (staje 1,3 L ulja) i svaku drugu zamjenu teba zamjenit filter koji imam nov kao i filter vazduha . Ja sam jedini vlasnik ovog motora koji ga je isprljao kako valja jer su ga svi ostali vozili kao da je maxi skuter . Sa svojih 118kg sa svim tečnostima i između 55 i 60 ks motor ubija kako ide , svejedno je u kojoj ste brzini ako sjednete malo više pozadi ode on na zadnji.
koja sličica
Ovi mali ne ide uz motor sem ako ko neće da mi oženi ženu pa bi on iša uz nju .
Moj broj0 069 353 699 a cijena pa nek bude trgovačka 3799 pa će mo se nalazait. Aj živjeli i svaka vi sreća pjevala
Hvala ovima što hvalu motorrr, naravno cijena je kao što rekoh trgovačka i razgovorom se lako može doć prave cijene što ne znači da je prodajna cijena i nešto drastično različita od ove postavljene jer Bogu fala nisam nikome dužan i ne goriiii mi. haj živjeli burazeri