Usluga špedicije za uvoz motora

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Usluga špedicije za uvoz motora

Post by Gugi »

Pružam sve vrste špediterskih usluga .....Za članove NLB-a popust 20% na cijenu usluge....
tel: 067 267 279
e-mail: spedicija@barplov.com
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Usluga špedicije za uvoz motora

Post by sLowRider »

Posteno.
Hold your horses, man
Freeride
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

svaka cast!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bueno
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: majesty 400

Post by Bueno »

Gugi, koliko bi me kostalo ovo http://www.subito.it/moto-e-scooter/sup ... 705688.htm" onclick="window.open(this.href);return false; do registracije, ja bih ga dovezao, tj. nasao bi covjeka da mi ga dovede? Hvala. Pozdrav.
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Bueno wrote:Gugi, koliko bi me kostalo ovo http://www.subito.it/moto-e-scooter/sup ... 705688.htm" onclick="window.open(this.href);return false; do registracije, ja bih ga dovezao, tj. nasao bi covjeka da mi ga dovede? Hvala. Pozdrav.
Treba ti kupoprodajni ugovor na tvoje ime ,ovjeren kod notara i odjava .Na brod se mora ubaciti na manifest ili na listu vozila da bih ga mogao prijaviti.
Na gatu 5 motor se prijavljuje i upucuje na carinarnicu Bar. Tu se carini.Zavisno na koliko ce ga carina procijeniti placas carinu+pdv negdje oko 25% od procjene(u to ti je uracunat carinski terminal)+troskovi spedicije....Okvirno total= 300/400 evarahhhh ...kazem opet , zavisi od carinske procijene...
Pozdrav druze Dobri ;)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

gugi,druze bajkerski...posteno bogami. :clap: bueno...ova tenerka mnogo dobro izgleda,nije puno ni presla.poz.
Bueno
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Bueno »

Kako da nadjem notara tamo, to je nesto kao ovdje kod nas ove agencijice za kupoprodajne ugovore? Odjava se radi odma ili kad dodje motor u Bar? Ako se radi odma dobijam li neke tablice za transport usput? Sve ovo pitam jer nisam nikad radio i trebao bi da mi ga dovede shura koji zna jos manje od mene... Gugi hvala za odgovor. Usput pitanje ima li ko iskustva sa ovim tenerkama starijeg godista 1990-1995 kako su se pokazale, i kakve su za voznju. Izgledom su mi se svidjele, robusni motori...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Teoretski ljubav lepo zvuči malčice je drugčije u praksi ... Koliko znam talijani ne praktikuju privremene tablice tj tablice sa kojima bi ti mogao doć do CG. Postoje ali nisu ispod 250e + moraš i tehnički odradit + ...Sama odjava je 80-100e i notar 20-30. Idealno bi bilo da ti motor dovede neko naš ko ima talijanske papire, ovako kombi , šlepa ili da ga kupiš u Bariju pa ga odguraš na brod.
Premda ovaj se cijeni 1700 i ako te ođe ispadne ispod 3000 sve nogama u guzu, a moj drug Žarko Bandić prodaje takav motor u solidnom stanju registrovan + vrlo prijatno iznaneđenje gratis za puuuuno manje para. poz i živio
+1389+
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Ermano, svaka cast. Lijep gest :clap: !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Bueno
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Bueno »

Daj par detalja o tom motoru onda, ne drzi me u neznanju :). Koje godiste, koja boja, kubikaza (jer ima i 600cc), dje se nalazi i normalno koliko para? Gugi drze hvala!
Post Reply