Svaka cast caesare !!!!
Imam jednu sugestiju za buduce akcije koje su vezane za razna okupljanja i akcije. Ja, i pretpostavljam veci broj clanova, radimo u privatnim firmama tj. radimo i subotama pa bi se cesce odazivali na pozive ako bi se takve stvari organizovale nedeljama. Nadam se da cete uvaziti moju sugestiju jer sam vec nekoliko puta imao volju ali je nije imao moj "gazda"
Bas sam se pametno toga sjetio ovako pred kraj sezone
Evo i malog update-a vezano za ovaj topic. Planiran je okrugli sto na temu Motocikli krajem januara ili u toku februara. Eto prve prilike da se iznesu stavovi, a ucestvovace predstavnici MinFinansija, MUP-a, ekolozi i bajkeri naravski . Cim se bude znao tacan datum javljam ako nas ne ispale .
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Bravo i hvala
Ako što pametno smislim, javiću se U međuvremenu, ako treba kakav namještaj da ti se prenese ili ti zatreba fizikalac na mješalici, računaj na nas forumaše, već si nas zadužio
Imas li informaciju ko bi mogao da bude predstavnik MUP-a? I jesi li razgovarao sa nekim iz MUPa, ako jesi kazi mi s kim? Pa da vidimo moze li se uticat malo na to?
mexiko wrote:Imas li informaciju ko bi mogao da bude predstavnik MUP-a? I jesi li razgovarao sa nekim iz MUPa, ako jesi kazi mi s kim? Pa da vidimo moze li se uticat malo na to?
Pojma ti ne znam ko ce biti za sada. Ovo je prvi put da se planira nesto slicno. Meni su bitni i ovi iz Ministarstva finansija ali valjda ce se znati ucesnici malo ranije pa da ih odlobiramo
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
caesar wrote:Evo i malog update-a vezano za ovaj topic. Planiran je okrugli sto na temu Motocikli krajem januara ili u toku februara. Eto prve prilike da se iznesu stavovi, a ucestvovace predstavnici MinFinansija, MUP-a, ekolozi i bajkeri naravski . Cim se bude znao tacan datum javljam ako nas ne ispale .
svala čast majstore, samo naprijed, i ako treba ovaj namješaj samo javi
Ok, kad se to primakne mozes me podsjetiti da se ja malo raspitam ko bi mogao biti. A sto se tice ministarstva finansija, ako bude Pedja Stamatovic...sumnjam da cete sto ucinjet, ali boze moj. Njega znam od srednjoskolskih dana, tako....ali da ne pricam nista dok to ne bude.