Svaka cast svima
Moto Deda Mrazevi 2011 - UTISCI I FOTOGRAFIJE
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Re: Moto Deda Mrazevi 2011
Stvarno danasnja voznja je bila za respekt.
Svaka cast svima

Svaka cast svima
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
odradjeno na nivou 
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Covjek koji je preuzeo na sebe obavezu , da vozi tv ekipu i da danas ne bude u koloni sa motorom... TATTOO

By mikelifz6n at 2011-12-24

By mikelifz6n at 2011-12-24
Yamaha... Touching your heart
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Cestitke organizatorima i ucesnicima. Jutros je bilo malo tesko krenuti iz NK po onoj hladnoci, ali se isplatilo, bilo je prelijepo ucestvovati u akciji. Pozdrav svima!
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

E pa braco moja...veliki R E S P E K T!!!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
http://www.vijesti.me/vijesti/bajker-mr ... anak-53242" onclick="window.open(this.href);return false;
VOZILI OD DELTE DO ZABJELA
Bajker Mrazovi donijeli poklone za djecu sa smetnjama u razvoju
Svi su bili zadovoljni odzivom koji je, kako je rekao bajker Boro Božović, bio veličanstven
Stotinjak bajkera odjevenih u nošnju Djeda Mraza vozilo je od šoping centra Delta City prema Zavodu za školovanje djece i omladine sa smetnjama u razvoju. Na Zabjelu su štićenici Zavoda čekali poklone od "Bajker Mrazova". Bajker Boro Božović rekao je da su željeli da naprave dobru akciju. Svi su bili zadovoljni odzivom koji je, kako je rekao bajker Božović, bio veličanstven. Njegov kolega bajker Saša Stijović rekao je da "sama ideja evo već nekoliko godina čuči". "Prošle godine smo je pokrenuli, ove godine drugi put i siguran sam da će to sad već biti tradicionalno", rekao je Stijović. Nakon dolaska bajkera na Zabjelo krenula je dodjela poklona. Roditelji i djeca su bili zadovoljni. Almasa Feratović, roditelj djeteta koje pohađa školu u Zavodu, zahvalna je i oduševljena, a za dolazak bajkera kaže da je pravi doživljaj za djecu.
Zadovoljan je bio i direktor. "Ja nemam riječi, što kažu zaigra srce. Zaista su danas usrećili našu djecu. Na kraju, iskreno da kažem, nijesu ni važni pokloni, važna je ova pažnja", rekao je Zoran Bošković, direktor Zavoda na Zabjelu. Bajkeri su kupili i dio opreme koja je potrebna Zavodu.
Iz svih krajeva Crne Gore
Među "Bajker Mrazovima" bilo je i žena. Tanja Maraš je na dodjelu poklona došla kao bajker suvozač svog supruga Mihaila. Bilo je bajkera iz svih krajeva Crne Gore. "Pa evo mi smo jutros poranili malo pa smo stigli da tu djecu obradujemo malo za ove novogodišnje praznike", rekao je Mirsad Ficić, bajker iz Ulcinja. Djeca su ostala sa utiscima nakon susreta. Nekima će ostati fotografija, a nekima sjećanje na druženje sa neobičnim Djeda Mrazovima.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
VOZILI OD DELTE DO ZABJELA
Bajker Mrazovi donijeli poklone za djecu sa smetnjama u razvoju
Svi su bili zadovoljni odzivom koji je, kako je rekao bajker Boro Božović, bio veličanstven
Stotinjak bajkera odjevenih u nošnju Djeda Mraza vozilo je od šoping centra Delta City prema Zavodu za školovanje djece i omladine sa smetnjama u razvoju. Na Zabjelu su štićenici Zavoda čekali poklone od "Bajker Mrazova". Bajker Boro Božović rekao je da su željeli da naprave dobru akciju. Svi su bili zadovoljni odzivom koji je, kako je rekao bajker Božović, bio veličanstven. Njegov kolega bajker Saša Stijović rekao je da "sama ideja evo već nekoliko godina čuči". "Prošle godine smo je pokrenuli, ove godine drugi put i siguran sam da će to sad već biti tradicionalno", rekao je Stijović. Nakon dolaska bajkera na Zabjelo krenula je dodjela poklona. Roditelji i djeca su bili zadovoljni. Almasa Feratović, roditelj djeteta koje pohađa školu u Zavodu, zahvalna je i oduševljena, a za dolazak bajkera kaže da je pravi doživljaj za djecu.
Zadovoljan je bio i direktor. "Ja nemam riječi, što kažu zaigra srce. Zaista su danas usrećili našu djecu. Na kraju, iskreno da kažem, nijesu ni važni pokloni, važna je ova pažnja", rekao je Zoran Bošković, direktor Zavoda na Zabjelu. Bajkeri su kupili i dio opreme koja je potrebna Zavodu.
Iz svih krajeva Crne Gore
Među "Bajker Mrazovima" bilo je i žena. Tanja Maraš je na dodjelu poklona došla kao bajker suvozač svog supruga Mihaila. Bilo je bajkera iz svih krajeva Crne Gore. "Pa evo mi smo jutros poranili malo pa smo stigli da tu djecu obradujemo malo za ove novogodišnje praznike", rekao je Mirsad Ficić, bajker iz Ulcinja. Djeca su ostala sa utiscima nakon susreta. Nekima će ostati fotografija, a nekima sjećanje na druženje sa neobičnim Djeda Mrazovima.
izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Bravo!