U bolnici u Baru je, sjutra bi trebao da izadje sa intezivne. Operisana mu je slezina i ima je par zahvata na crijevima. Operacija je trajala 4,5 sata. Po snimcima nema polomljenih kostiju. Zato što je bilo nešto unutrašnjeg krvarenja ostaće u bolnici na posmatranju nekoliko dana. Stanje je stabilno.vuk wrote:Što bi sa momkom koji je pao usput, je li sve ok?
Moto Deda Mrazevi 2011 - UTISCI I FOTOGRAFIJE
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Moto Deda Mrazevi 2011 - UTISCI I FOTOGRAFIJE
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Nimalo naivno 
Što mislite da skupimo i nabavimo mu novu kacigu ili tako neki poklon?
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Zna li se tacno sto je bilo? Je li ga neko udario, ili je proklizao,....? Sudeci po povredama to je bio vrlo ozbiljan padwulfy wrote:U bolnici u Baru je, sjutra bi trebao da izadje sa intezivne. Operisana mu je slezina i ima je par zahvata na crijevima. Operacija je trajala 4,5 sata. Po snimcima nema polomljenih kostiju. Zato što je bilo nešto unutrašnjeg krvarenja ostaće u bolnici na posmatranju nekoliko dana. Stanje je stabilno.vuk wrote:Što bi sa momkom koji je pao usput, je li sve ok?
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
LION
- Test vozač kaskader

...taman sam ja htio postavit to pitanje...,,sto bi sa Enesom,,...niko ne pominje
jutros sjedah sa Jockom i nekim drugovima u jadran i kad mi isprica sto se desilo,stomak me zabolio.znam momka i ovim putem ga pozdravljam i mnogo mi je zao sto je tako proso.steta...
-
Gacho
- Biker wannabe

- Vozim: X city
Idem danas za Bar pa cu ga posjetiti ako me puste a za poklon mozemo se dogovoriti ja sam za
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Pao je ispred mene (dva motocikla su bila ispred mene, pa onda Enis) i po onome što sam vidio ,,utekao'' mu je zadnji kraj u lijevoj krivini.mexiko wrote:Zna li se tacno sto je bilo? Je li ga neko udario, ili je proklizao,....? Sudeci po povredama to je bio vrlo ozbiljan padwulfy wrote:U bolnici u Baru je, sjutra bi trebao da izadje sa intezivne. Operisana mu je slezina i ima je par zahvata na crijevima. Operacija je trajala 4,5 sata. Po snimcima nema polomljenih kostiju. Zato što je bilo nešto unutrašnjeg krvarenja ostaće u bolnici na posmatranju nekoliko dana. Stanje je stabilno.vuk wrote:Što bi sa momkom koji je pao usput, je li sve ok?
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
totalno sam za. dogovorite se što će to bit, kaciga il nešto drugo pa javite da skupimo i poklonimo druguvuk wrote:Nimalo naivno
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
kao prvo vukane i ekipo koja je bila u koloni , koje su okolnosti pada ? ne moze tocak iz cista mira jer mu je dunulo malo da pobjegne
? nemojte me pogresno sto shvatuiti , ja podrzavam akciju, pomocicu cu odmah da se covjek orasplozi, zelim da ozdravi odmah sto prije, samo eto bih volio znati malo vise informacija ...............
risk,is what makes life worth living.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Nema sad konkursa , pa posle Nove Godine...
Yamaha... Touching your heart