Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cijene

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Locked
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Tunel sozina

Post by Lavlje-Srce »

ice wrote:
afroman wrote:Svi komentarisete, niko ni predlog za preduzimanje akcije kakve da pomene... Vidim ja da svi volite samo da zajašete ljubimca i da zaboravite na sve, pa neka nas deru na sve strane :D
težina mi je kopat po forumu ali ima neđe na ovu temu se dosta pričalo, a ja sam kriv što nisam update blagovremeno stavio čisto da se načisto bude oko ovog problema. Bio sam u kontaktu s ljudima iz ministarstva saobraćaja i iz firme Monteput d.o.o. Volja da se smanji postoji i u jednoj i u drugoj ustanovi, čak su i usvojili naš predlog da ide cijena od otprilike 1€ za motor, samo što je problem tehničke prirode i biće riješet iduće godine. To su meni obećali a ja vama samo prenosim stanje.
Znači, ove godine NEĆE bit riješeno stanje jer je, kako su meni rekli, softver koji treba da se ubaci u postojeće kompjutere dosta skup(kad nisu pametnjakovići razmišljali na vrijeme) i za taj update treba da se izdvoji budžet krajem ove godine, da bi u sledećoj to mogli završit.
Ovo samo prenosim njihove riječi i obećanje koje su mi dali da će to biti riješeno. Ja sam prvi bio za opciju da skupimo 300-400 bajkera iz cijele CG i okoline i odradimo kopiju Hrvatske akcije, al kako sam dobio obećanje batalio sam se tih misli i sad sjedim i čekam. Ako nas budu slagali, akcija je uvijek moguća i izvodljiva
To je to. Meni brat radi na sozinu kao jedan od sefova naplatnih rampi i upravo mi je ovo isto rekao.
Softver koji treba da se ugradi nije mala stvar jer to niko odavde ne moze da uradi sem ljudi iz inostranstva
koji su postavili taj sistem a ponovno dovedjenje istih je bash skupo i da je to bas tesko organizovat zbog "manjine"
tj. nas sa motorima. Nema nikakvu informaciju vezano za ovo da li ce i kad biti rijeseno.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Tattoo wrote:Moze li te taj brat ubacit na rampu da radis, pa kad naidjemo .... open Sezame :lol:
Ganci! :mrgreen: Zna sam da se iz interesa samnom druzis no ajde :twisted: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
afroman
Stoper
Stoper

Post by afroman »

Odlicne vijesti od ICE-a... Jasno da ovi nasi ne umiju promijenit cijene u softwer a vjerovatno im nisu dali ni tu opciju da bih ih "darli" po potrebi.
A sto se tice registracije neka je u Srbiju jefitnije a neka kod nas poskupe.

Cuo sam uskro ce i ukinut onih 5% na prevod, pa ce prevod kostat 20evra :whistle:
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Ovo za prevod stalno neko najavljuje, ali niko od onih koji to stvarno treba da urade. Zato od toga nema nista...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Nas kolega Zeljko Vukcevic, sa nickom Bandit mi je javio, trebalo bi da dodje do pojeftinjenja cijene prolaska kroz Sozinu. Informaciju je dobio iz ministarstva saobracaja, taj predlog mi ubrzo trebao da bude usvojen i cijena ce biti smanjena sa 2.5e, na 1.5e za motocikle.

Pozdrav
I kad stojim tesko me pratiti...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Re: Tunel Sozina - UPDATE strana 5 - u najavi smanjenje cije

Post by Ivan Grozni »

Space Director wrote:Nas kolega Zeljko Vukcevic, sa nickom Bandit mi je javio, trebalo bi da dodje do pojeftinjenja cijene prolaska kroz Sozinu. Informaciju je dobio iz ministarstva saobracaja, taj predlog mi ubrzo trebao da bude usvojen i cijena ce biti smanjena sa 2.5e, na 1.5e za motocikle.
Jedna mnooooogo lijepa vijest :clap: :clap: :clap: !

Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

i kako coek zeljka da ne voli e paaaa ne znam
risk,is what makes life worth living.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sparco wrote:i kako coek zeljka da ne voli e paaaa ne znam
prvih 10 koji prodju da ga zovu na pivo :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Polako, polako... ;)

To je najava, ne drzite covjeka za rijec, tako su mu rekli, a oce li ga (nas) slagati, vidjecemo ;)
U svakom slucaju, svaka cast za trud...
I kad stojim tesko me pratiti...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Ovoga trena sam završio razgovor sa čovjekom iz Ministarstva saobraćaja, zvao me da potrvdi da će najvjerovatnije biti završeno na 1.5€ za:
motocikle, tricikle i 4cikle koji NE prelaze masu od 500kg. U prevodu motori na 2 i 3 točka kao i kvadovi će prolazit kroz Sozinu za 1.5€.
Eto najzad nekih rezultata :)
Moram se zahvalit čovjeku s kojim sam pričao iz min saobraćaja jer se stvarno od samog starta založio da se problem riješi i uvijek me obavještavao na vrijeme na čemu smo. Za par dana bi trebalo i službeno da bude prihvaćemo tako da u sezonu ulazimo s manjim cijenama prolaska kroz tunel :dance:
Locked